Kreck

Zenei irányzat: hip hop rap
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 17320 alkalommal

Bemutatás:

,,2005-ben kezdtem el foglalkozni zenével, azóta az életem fontos része lett ez a terület. Az első számom a Végrendelet volt ami a Szellem EP-n található. Ez volt az a kislemez ami először került ki a kezeim közül. Pár bootleg szám után megjelent a nagylemezem, ami Égi Járat névre hallgat. Ellentétben a Szellem EP-vel, itt az instrumentálokat nagy részben én készítettem. Az albumon 16 szám található, amit letölthetővé tettem az interneten. A zeneírás egyre jobban kezdett érdekelni, már másnak is tudtam adni instrukat, így megszólalnak több lemezen is az alapzenéim.2007-ben megismerkedtem Yugoval, akivel kitaláltunk egy Metamorf nevű formációt. Egyelőre egy bemutatkozó kislemezünk jelent meg: Álomból halálba címmel, amit szintén ingyenesen lehet letölteni. A zenei ízlésem széles,de a saját számaimban azt a vonalat követem, ami a legjobban jellemez.... főleg melankolikusabb, dallamosabb dalokról van itt szó de szívesen nyitok a pörgősebb zenék felé is.
A vicceskedős és pop szagú rap távol áll tőlem. Nekem a zene azért van, hogy alkossak és olyan dolgokat adjak ki magamból amiket az élet más területén nem lehet. A szövegírás önkifejezés . Azt írom, ami körbevesz és amit megélek… ez ennyire egyszerű. Ügyelek arra, hogy mindig a valósághoz ragaszkodjon a szövegem és ne valótlan dolgokat írjak azért, mert az előadásmód azt kívánja meg.2010-ben megjelent a második nagylemezem. A címe Igaz és egyszerű. Ezt a lemezt mindenki betudja szerezni a Market menüpont alatt. A lemezen 12 dal hallható, olyan közreműködőkkel mint Riddler, SzóSzólók és Yugo. A zenéket egytől egyig én csináltam és már a saját hangfelszerelésemmel rögzítettem a felvételeket. Nagyképűség nélkül mondhatom, hogy ez a korong az eddigieknél jóval színvonalasabbra sikerült.
2011 .03.28. életet! Letölthető album. A dalok felindulásból születtek. Nincs közreműködő. A zenéktől a keverésig mindent én csináltam. Ez egy régi vágyam volt, hogy önerőből összetudjak hozni egy albumot. A szövegeket mindössze három hét alatt írtam meg úgy, hogy nem minden nap foglalkoztam vele. A lemez címadó dala, talán az egyik legőszintébb és legmélyebb számom lett. "

Biográfia:

Kreck dalszövegek (22 db):

Agybaj

Ahol(2012)

Álomcsapda

Az Égbolton (km. SzóSzólók)

Azokért (2012)

Egyedül úgysem...

Életet!

Jó helyre, pont jókor

Leléptem (ft. Pit, Vien Dans)

Leragadva

Leszek napfény

Mozaik

Nevetek

Otthon

Pillanat

Porszem

Szebbnek láttam

Szolgák közt

Van, volt, lesz

Végrendelet

Zen a zenében

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább