Rossz Szokás

Zenei irányzat: rock, rock n roll, bulizós
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 9239 alkalommal

Bemutatás:

A Rossz Szokás nem csupán zenekar, hanem egy gondolat, amely végigfut az élet örömein bánatain a születéstõl a halálig, bemutatva, hogy mindenkinek vannak rossz szokásai...

A zenekar 2006 október 18-án alakult néhány régi barát és zenésztárs, Halász Tibor, Imre Tamás, Gazsó Roland és Molnár Ferenc közös agyszüleményeként. Zenéjükre a heavy metalos basszus és AC/DC-s gitár témák voltak fõként jellemzõek.Sikeres koncerteket adtak 2007 júniusa és 2008 áprilisa között, nem egyet a neves Blues Company elõzenekaraként.
2008 májusában Halász Tibor kivált a Rossz Szokás, hogy eleget tegyen Blöró felkérésének, és a Blues Company-t erõsítse basszus játékával. A megmaradt három tag (Ferit kivéve) úgy gondolta, ezzel vége a zenekarnak. Roland megalapította azóta sikert-sikerre halmozó bandáját, a BitchGood-ot, Tomi pedig úgy döntött, hogy más irányba indul.

ROSSZ SZOKÁS III. – LENDÜLET
2008 augusztusában néhány zenésszel felélesztette Feri a bandát, de végül ez a próbálkozás nem hozott eredményt. Egy évvel késõbb 2009-ben azonban ismét sikerült néhány zenészt összeszedni, akikkel folyt a munka. Név szerint: Winnetou(gitár), Vitya(gitár), Tusz Bianka(basszusgitár), Gerédi Anita(dob), Rápolti Zsüli(vokál)
Az elsõ koncertjük a Bitchgooddal volt, ahol 3 dalt játszottak, és a pozitív visszajelzéseknek köszönhetõen nagy erõkkel kezdtek új dalokat írni. Mikor megvolt egy koncertképes anyag akkor megjárták néhányszor a MetalSchoolt, ahol sikeresen felitattak minden alkoholt a közönséggel, a CseSzi fesztivált, Budaörsöt és természetesen a Barbárok tanyáját is.
A koncertek javát a Krea7ív zenekar társaságában tolták (egyszer nekik köszönhetõen nem maradt el egy buli). Rendszeresen sörivó versenyt, óvszerdobálást, vizes-póló versenyt tartottak a koncerteken.
A zenekari tagok zenei széthúzása és anyagi problémák vezettek végül ismét a feloszláshoz. A zenekar – ebben a felállásban – 2010. szeptember 11-én tartotta meg búcsúkoncertjét, amit sajnos 3 dal után a hely engedélyeinek hiányában abba kellett hagyniuk.

ROSSZ SZOKÁS IV. – A JELEN
Feri már a III. tagságnál kezdeményezte, hogy öccse, Molnár Kristóf játszhasson a bandában egy-két dalt. Végül Kristóf fel is lépett a “búcsú” bulin szeptember 11-én egy dal erejéig. Némi szusszanás után Kristóf iskolai osztálytársa Varga Gábor (dob) és a zenekar próbáinak helyszínén “felvigyázóként ücsörgõ” Simon Dávid (basszus) kiegészítésével összeállt a 2011-es Rossz Szokás.
Megvolt az elsõ koncert is, stíl szerûen a Barbárok Tanyáján egy Nirvana emlékzenekar társaságában játszottak egy mocskosat a srácok. Itt erõsödött meg az igény arra, hogy a banda újra kerítsen egy szólógitárost és egy vokált.
Így Kristóf meghívta Hantó Domát játszani a bandába.
A zenekar pár tagja egy iskolai fellépésre készült, amelyen Balogh Edina énekelt egy dalt. Mivel a Rossz Szokás próba keretein belül (is) készültek a bulira, ezért a banda tagjai meghallották Edinát és egybõl beleszerettek… a hangjába :p
Így lett ismét hat tagú a zenekar!
2011 is változatosan alakult az életünkben. Sajnos Varga Gábor és Balogh Edina egyéb elfoglaltságok miatt kilépett a zenekarból, de ez nem szegte kedvünket. Nekik köszönjük az eddigi áldozatos munkát, fergeteges bulikat és minden jót kívánunk!
Gabika helyére Gerédi Anita jött vissza hozzánk, így legalább gyorsan meg tudta tanulni a repertoárt. (Igaz kénytelen volt: 3 próbája volt rá).
Két kisebb koncerttel fejeztük be az évet, de a próbateremben újradolgoztunk pár dalt, amik így hangzásban sokkal jobbak lettek.
Edina helyét Molnár Kristóf vette át a vokálmikrofon mögött, így eggyel több feladatot kapott, ami számunkra nem baj és a közönség is élvezte.
2012-ben Doma hiányos próbai megjelenései miatt Winnetou újra csatlakozott a zenekarba, és nagyerõkkel beindult a koncertezés mindenfele!


Remélem felkeltette érdeklõdéseteket a bemutatkozás, és találkozunk a koncertjeinken!
Addig is a Rock & Roll legyen veletek!!

Biográfia:

2006 október 19-én alakult a Rossz Szokás: Halász Tibor (ma Blues Company) basszusgitáros, Gazsó Roland (ma BitchGood) gitáros, Imre Tamás dobos és Molnár Ferenc (ma: Rossz Szokás) énekes alapításával.

Azóta nagyon sok tagcsere történt, most úgy néz ki, hogy ez a felállás:
Molnár Ferenc - ének
Winnetou - solo gitár
Janó Péter - gitár
Simon Dávid András - bass
Gerédi Anita - dob

Albumok:

Rossz Szokás dalszövegek (15 db):

AK47

Átlagember

Buta Liba

EX

Hiába várod

Legnagyobb állat

Létem a zene

Mámor mezeje

Nem neked való

Őrült randevú

Összetartozik

Rossz szokás

Sikító Patkány

Új világ

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább