Superego

Zenei irányzat: Heavy pop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 27127 alkalommal

Bemutatás:

Biográfia:

Az együttes saját szavaival:

"2010 augusztusára datáljuk alakulásunkat, bár addigra már túl voltunk első EP-nken, de egész más tagokkal, nem annyira kiforrott koncepcióval.

2011 októberében jelentettük meg Heavy-Pop címú 6 számos singleünket - a cím egyben a stílusunkra is utal. Heavy-Pop, mert könnyen emészthető rádió és TV barát popzene, de rejt magában annyi egyediséget, és a hangzása miatt az "underground" körökben is megállja a helyét. Az albumot Puha Szabolcsnál (Straydog Studio, Budapest) vettük fel, a keverést, és a mastert is ő készítette.

2011 szeptemberében megjelent első klipünk, melyet az "Ecstasy" című számunkhoz forgattunk (látható az MTV Hungaryn). Nem teljesen image klipet képzeltünk el, de sajnos rajtunk kívülálló okok miatt így kellett megvágni. A videó Molnár Máté műve, aki segített nekünk megvalósítani egy filmes, színes képi világot. A dal egy pozitív hangvételű szerelmes vallomás, el akartuk kerülni a divatos Byron-i önsajnálatot, és inkább a szép dolgokat igyekeztünk megfogni.

A dalszövegeink angol nyelven születnek, ezen nem is kívánunk változtatni. Elsődleges oka, a nemzetközi megjelenés esélyének fenntartása, másrészről úgy érezzük, hogy angolul könnyebben, szebben ki tudjuk fejezni gondolatainkat, és talán nem hat annyira közhelyesnek, mint magyarul. Ennek ellenére igyekszünk egyszerű, angolul kevésbé tudó embereknek is könnyen érthető dalszövegeket gyártani, amiket dúdolhatnak, vagy velünk énekelhetnek koncerten. Nem a szöveggel, hanem inkább a hangzással, a dallamokkal, és az előadásunk módjával szeretnénk megragadni az embereket.

Számtalan magyar előadóval sikerült fellépnünk, volt akitől tanultunk, volt akitől rengeteg biztatást, és lehetőséget kaptunk.

Említés szintjén pár zenekar: Hangmás, The Kolin, Low-Fi (I), Carbovaris, Supersonic, The Walrus, Lo-Fi Stereo.

Szeretnénk külföld felé orientálódni, a rövid távú lépéseket már megtettük ez ügyben, rengeteg külföldi (elsősorban skandináv) zenekarral, kiadóval vettük fel a kapcsolatot, szeretnénk, ha a zenénk eljutna Magyarországnál messzebb is. Hál' Istennek, a statisztikák azt mutatják, hogy számos rajongóval rendelkezünk a tengeren túlról, illetve Európa más országaiból is."

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább