Melon

Melon
Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 36363 alkalommal

Bemutatás:

Pécsi születésű énekes, zeneszerző. Több zenei produkció háttérembereként tevékenykedett. 2010-ben kezdett szóló karrierbe.

Biográfia:

Már gyermekkorában is zenélt és színészkedett. Saját bevallása szerint az őrületbe kergette a zongoratanárát, mert gyakorlás helyett saját szerzeményekkel állt elő az órákon. Édesapja szintén zenész volt (basszusgitár), aki egy baleset miatt abba kellett, hogy hagyja a zenélést, de komoly hatással volt rá, hogy elinduljon a pályán. Gyermekkorában az ARMA gyermekszínházban majd később a Sziporka gyermekszínházban játszott, ahol N. Szabó Sándor(+) és Unger Pálma készítette fel a színpadi szereplésre. Az "Emil és a Detektívek" című ifjúsági musicalben a "Doki" szerepét játszotta, így már kiskorában is több száz ember előtt énekelhetett. Ennek ellenére elsősorban nem magát szerette volna az előtérbe helyezni, ezért producerként megpróbálta elindítani egy pécsi énekesnő karrierjét, aki azonban a kislemez elkészültekor elhagyta a zenei pályát. (a nevéről nem rendelkezünk információval) Ekkor döntött úgy, hogy maga áll a reflektorfénybe. Egyik interjújában úgy fogalmazott, hogy ennek következtében egy "hirtelen felindulásból elkövetett szólókarrierbe" kezdett. Első kislemeze 2011 márciusában jelent meg, a rádiók 2011 januárja óra játsszák a számait. A lemez érdekessége, hogy a lemezen megtalálható egy Impulse remix, mely név valójában a Children Of Distance csapata Horus-át takarja. 2011-től a Class FM, Jákshow Top 20 című műsorának férfi szignál énekese.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

SugoRadio Hozzászólás ideje: 2011-03-17 19:31:07

Utolsó bejelentkezés:
2011-03-17 20:30:25

Véleménye a(z) "Melon" előadóról:

Nagyon jó lett szerintem a zene!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább