AWS

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 12, összesen 41183 alkalommal

Bemutatás:

Az AWS egy magyar modern metal zenekar, amit 2006 nyarán alakult Budakeszin. Zenéjüket a sokszínűség, az erőteljes előadásmód, a hirtelen váltások jellemzik, ami felhasználja a metal, a pszichedelikus rock, az alternatív és post-rock stílusjegyeit.

Weboldal:

Biográfia:

Siklósi Örs, Brucker Bence, Veress Áron és Kökényes Dániel. Eleinte ezzel a felállással indult a zenekar jövője. A srácok mind Budakeszire jártak iskolába és ott is végeztek. A basszusgitárost Varga Marcellt csak később vették be a bandába. 2006 nyarán alakult a banda Budakeszin. Első nagylemezük 2011-ben jelent meg Fata Morgana címmel. Még ebben az évben bejutottak az International Live Award nemzetközi döntőjére, amit május elsején rendeztek a bécsi Praterben, ahonnan a dallamos-riffes muzsikát intenzív színpadi előadással megtámogató AWS a legjobb nem osztrák zenekarként térhetett haza. A zenekar lett a 2011-es MTV Brand:New győztes zenekara is. A második nagylemezük 2014-ben jelent meg Égésföld címmel. A zenekar 2006-os megalakulása óta 5 videoklip látott napvilágot, melyeket sugároz az MTV és a VIVA is.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább