TheShowCrew

Zenei irányzat: Rap, Underground, Hip-Hop
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 88502 alkalommal

Bemutatás:

A krú tulajdonképpen 2010. január 30-án jött a világra, kezdetben még afféle névtelen újszülöttként: ekkor készült Bigmek és Zéessó elsõ közösen írt dala, a Maj’holnap. Arra gondoltak, ha ez ilyen jól megy együtt, akár egy egész lemezt is készíthetnének közösen. A Maj’holnap a fiókban landolt - kisvártatva azonban megjelent a TheShow elsõ nagylemeznyi anyaga, a Vágod a krút!?, amit azonmód ki is toltak a netre, azóta is ingyen tölthetõ.

Biográfia:

Időközben állandó csapattag lett a TheShowCrew védjegyeként működő, a magyar hiphopban szokatlan hangzásért felelõs producerkolyök, Watadub. A Vágod a krút?! dalai közül a Cenzúrából készült a csapat elsõ videoklipje.Felkérést kaptak a Stíluspakk II. címû válogatáslemezen való szereplésre, így született meg az Uzsidoboz címû szám, amelyből később nem csak nagy sikerû videoklip készült (Norba, Siskafinuccsi, Phat, Aza, a DSP és Oriza főszereplésével), de egy egész kislemez alapkövéül is szolgált. Az Uzsidoboz EP-n a címadó dal mellett előkerült a fiókból a Maj'holnap, valamint új TheShow trackek is helyet kaptak, amelyek közül a Noschez és Suppah verzékkel súlyosbított Krútól krúig címűből ugyancsak videoklip készült. A lemezen az említettek mellett közreműködik Norba, Kool Kasko (KF1), DJ 50 és DJ Fegz is.A csapat nevét az MTV Brand New jelöltjei között is láthattuk.Időközben újabb taggal bővült a TheShowCrew: DJ Fegz is állandó szereplője lett a show-knak, a hamarosan megjelenő második nagylemezen már aktívan karcol. A TheShowCrew - Tesó című egész estés anyaga előreláthatólag 2012 elején jelenik meg. Ennek előszele a december 4-én publikált legújabb videoklip, a Te kikkel.

TheShowCrew dalszövegek (27 db):

AltereGnóm

BDPST

Cenzúra

Emberszabás

Érzékszervíz

Ez van

Fém km. NKS

Hozzatok Piát

Indul a show

Kamu a divat

Kozmosz km. Saiid, Mc Zeek

Le ne tagadd

Megyez

Mit értesz

Pippa

Pont úgy

Te Kikkel ?

Te Kikkel?

Te sarad

Tesó

Újabban

Uzsidoboz

Vágod a krút?

Valóban valótlan

Zsolti vagyok szia

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább