Kesh

Zenei irányzat: Pop-Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 16035 alkalommal

Bemutatás:

2009-ben alakultak.

Biográfia:

A Kesh 2009-es magalakulása után fél évvel I. helyet ért el a Zöld Pardon tehetségkutatóján, majd egy évvel később megjelentette első 6 számos kislemezét Bent valami címmel. Még ebben az évben újabb kislemezzel (Levegő - EP) jelentkeztek, melyhez leforgatták első klipjüket (Milyen már c.), melyet hamarosan a Valaki Más Lett c. dalukhoz forgatott klip követett (Bent valami - EP). 2011 fordulópontot jelentett a zenekar életében, mivel meghívást kapott az MR2 Petőfi rádió Akusztik című műsorába, ahol Fluor Mizu c. dalának feldolgozása után országosan is ismerté vált a zenekar neve. 2011 decemberében Kesh címmel megjelent (Kossuth kiadó) az első nagylemez is, melynek első rádiós dalához (Kelj fel c.) tavaszra várható az új klip.

Tagok:

Herrer Sára

ének, vokál

Hegedűs Ádám

billentyűs

Egei Tamás

basszusgitár

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Deseo Hozzászólás ideje: 2011-11-27 20:09:47

Utolsó bejelentkezés:
2011-11-27 20:14:50

Véleménye a(z) "Kesh" előadóról:

Érdekes zenekar,érdekes zeneszöveggel,nagyon tetszik sok érzelmet megmozgat és elgondolkodtat, gratulálok,alig várom az új számokat! Deseo

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább