Néhai Bárány

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 13800 alkalommal

Bemutatás:

A garázsból a finoman elektronikus felé - így lehetne a legtömörebben jellemezni a változást, amin átment a zenekar, miután a srácok felkerültek Pestre. Koncertjeiken nem spórolnak az energiákkal, mely részben a kora gyerekkorban szövődött barátságoknak, és közös gyökereknek tudható be, de van a bandában egy testvérpár is, egyikük a több zenekar munkásságában is fellelhető, dobos-énekes-szövegíró "back-frontember".

Weboldal:

Biográfia:

A Keszthelyen alakult fiatal zenekar 2010-ben a fővárosba tette át székhelyét. Új impulzusok érték őket, ami végül a nyolc számos, “Egyenes” című lemezben csúcsosodott ki.

" Zeneileg nehéz behatárolni a Néhai Bárányt, hiszen a magyar szövegek a korai Kispál és a Borz hangulatát idézik, miközben nem egyszer felharsan a tipikusan stoner rockos gitárzúzás és a zenekar által itt-ott elrejtett elektronikus hatás, ahogyan a lassabb, dallamosabb darabok is megtalálhatóak, amit jobb híján itthon az alternatív rock közé sorolnak. Az mindenesetre elég alternatív, hogy a dobért és az énekért ugyanaz a személy a felelős, aki egyben a dalszövegekért is. " / Sajó Dávid /

Tagok:

Burucs Marcell

ének, gitár

Jakab Attila

basszus gitár

Burucs Szabolcs

dob, ének

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább