Üzletembers

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 11047 alkalommal

Bemutatás:

A 2009 tavaszán alakult formáció egy több mint 20 évvel ezelőtti baráti és zenekari ismeretség újjászületése.

Biográfia:

Az akkor huszonéves „kemény fiúk” Hegedűs Tibi (Katapult) és Cserép Gyuri (Polip) a tanulás, majd a munka miatt felfüggesztették aktív amatőr zenei pályájukat, és mintegy két évtizedes „ üzletemberkedés”mellett csak ritka találkozásaik alkalmával emlegették fel a régi koncertek élményeit. Ebben nagy szerepet kapott a régi zenésztárs és barát Zsoldos Tomás, aki folyamatos aktív zenei jelenlétével (Polip,Beatrice, Barbaro ,HBB, RABB, Magyar Atom, Demjén, Kormorán stb) és hazai ismertségével mindíg is a zenész világ jelenlétét képviselte ezeken a baráti összejöveteleken.
2009 márciusában az egyik ilyen baráti „szörpözgetés”alkalmával 3 gitár és néhány nem üres üveg közreműködése mellet ismét megszólalt a ROCK!!
„A nagy öregek akiket a mi bátyáink halgattak, mi pedig csak áhítattal emlegettünk BTO,Bad Company,ZZ ToP, Led Zeppelin, Slade, Nazareth stb. – ( tudod jól kik tartoztak még ide ne kelljen felsorolnom ) - szóval egyszer csak elkezdtek előmászni a húrok közűl, (mit előmászni - elementáris erővel rontottak rá a környék romantikus sorozatokat bámuló közönségére!)
Aztán jött a következő próba, meg a megint következő próba és egyszer csak kellett egy banda...

Többszöri keresés és próbálkozás után állt össze a mai csapat kiegészülve a doboknál Bazsó Józsival ( Tunyogi Rock Band) és megtalálta igazi front emberét a hard rock karcos hangú pacsirtáját KYRU -t. (TEA, Kyru got a humble, P.BOX).

2011 nyarán Bazsó Józsi távozott a zenekarból. Az új dobos nem más - mint egy igazi "fekete bárány" , aki megjárta a P. Mobilt, a Beatrice és a HBB zenekarokat -  Pálmai Zoltán !!!

A név „ÜZLETEMBERS ” elsőre furcsán hangzik, - ha viccesen is, de legalább magyar.

„ No Managers no Business Men egyszerűen ÜZLETEMBERS

Első leendő lemezünk a MARKECING is jelzi a zenekar a rock mellett a humort is elmaradhatatlan irányadónak tartja a jövőben. A fellépéseket tekintve megtaláljuk a helyünket nagy multú magyar csapatok előtt egy kis „beindításhoz”, de szívesen játszunk közel a közönséghez kisebb klubokban és fesztiválokon is.
Zárszóként annyit:: ahhoz hogy kellően motivált legyen a csapat, nem kell más csak egy jó hely a 70-es 80-as évek rock zenéjét szerető, élvező és tisztelő közönség, és ha van, rá mód egy kis áldomás!

Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Üzletembers dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább