The Sharon Tate

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8053 alkalommal

Bemutatás:

A zenekar 2008. nyarán alakult. Zeneileg kezdetben megtalálhatóak voltak benne a metal,deathmetal,jazz és akusztikus és matekosabb elemei.Énekileg a mélyebb, agresszívabb hörgés és a magas sikítozások között fellelhetőek voltak a tiszta vokáltémák is.

Biográfia:

Korábban a két gitáros és énekes próbált együttzenélni egy előző zenekarban de végül a folytonos problémák és a fejlődési lehetőségek miatt új felálláson gondolkoztak. Az alap felállás (Zsolesz,Balázs,Bálesz) csatlakozott az ex-Eve Murdered Adam ex-Sky Above Heroes-os Robi és a friss basszusgitáros
Nedves. Az új banda sokkal életképesebbnek tünt és a sok tanakodás után a Manson banda által legyilkolt szinésznőt, Sharon Tate-et választottuk a banda nevének.
A zenekar 2008 őszén felvette első két számos demoját Saint címmel.Elkezdődtek a koncertezések.2009 tavaszán felvételre került az első normális EP ami az Expations nevet kapta és ezúttal és köszönjük Koncz Matyinak a sok segítséget és fáradozást. Valószínüleg ma már máshogy csinálnánk egy-két számot de nem szerettünk volna semmi effektezést hívei vagyunk a nyersebb hangzásnak.
A studiózás közben basszusgitáros csere történt a zenekarban.Belépett Vöry (ex-Behind Your Fears,ex-Gholgoth,ex-Goblin Gore) és ezzel új távlatok nyíltak meg előttünk.Később ez a zenekarban megrekedt az alkotói szellem. A gitárosok más-más irányba szerették volna elvinni a zenekart. Ennek köszönhetően a szeptember 11-i Grindrise Fest után kilépett Mechura Balázs.Az új gitáros szerepében Besenyei Árpi csatlakozott hozzánk és ezzel egy újabb korszak jött el a zenekarban. Az új TST zeneileg kissé sötétebb hangulatú, kihagyva a tiszta énekes részeket és sokat meríteni néhol parasztabb néhol technikásabb zenékből.A 2010 márciusára tervezett első lemez tartalmazni fogja a régebbi számok közül több átdolgozást és 4 teljesen új témát és 2 instrumentális átvezetőt. A zenekar országos turnéra indul az új anyag népszerűsítése céljából és a nyáron egy klippforgatással fejeljük meg a remélhetőleg sikeres koncertezéseket. A turné során olyan zenekarokkal osztjuk meg a színpadot mint a Blind Myself,The Idoru,Embers, Casketgarden,ORTK,Nasmith,Pandoras Dawn(A),The Ministers,Pigs Might Fly stb. Reméljük továbbra is ellátogattok a koncertjeinkre és kíváncsian várjátok az új anyagot.

The Sharon Tate dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább