Noctis

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7601 alkalommal

Bemutatás:

Valamikor 2005 közepén három zenész elhatározta hogy felkeresik egymást, előtúrják a hangszereket, és nekiállnak az alkotómunkának. Józsa Péter, Császár Balázs és Kovács Péter hármasa alkotta meg ezzel az alapokat a későbbi Noctis létrejöttéhez. A zenekarhoz csatlakozott Ludvai Krisztián basszusgitáros, így már ha ének nélkül is, de elkezdődhettek a munkálatok, megszülettek a későbbi dalok vázai.

Biográfia:

Fél évvel ezután leginkább a véletlennek köszönhetően képbe került Lévai Sándor énekes, szövegrészek kerültek a számokba, melyek kezdték felvenni a tervezett alakjukat. 2006 nyara volt, mikor először ötlött fel a gondolat, hogy a zenekar stílusa végre tisztázásra kerüljön, és ez meg is történt: egy név nélküli zenekar a heavy metalra specializálódva. Idő közben átestünk egy dobos cserén, Kovács Péter helyére érkezett Mód Péter, vele folytattuk tovább az elkezdett munkát, melyből nem is olyan soká még több lett. Csatlakozott a zenekarhoz Szijjártó Tamás billentyűs, így lehetőség nyílt egy kis színt vinni a dalokba. A zenekar felvette a Pray to Steel nevet, valamint hivatalosan is power/prog metal bandává avandzsált.

Sikerült jó ütemben haladni a zeneírással, így alig háromnegyed év alatt összeállt a közel hatvan perces műsorunk, mellyel 2007 telén már színpadra is állhattunk, mely alkalomra új zenekari profilt készítettünk, és felvettük mai nevünket: Noctis. Megállíthatatlanul törtünk előre, újabb számok születtek, s bár dobos téren szinte állandó gondokkal küzdöttünk, töretlenül dolgoztunk és koncerteztünk tovább. Mód Pétert felváltotta a doboknál Vörös Gergő, aki igen rövid idő alatt távozott is tőlünk, ezután Mód Peti segített ki minket ismételten. Dobgépes próbák jöttek és mentek, leálltunk a számírással, a lelkesedés is bizony megcsappant, aztán bekövetkezett amire rég vártunk már: Sütő Péter ült a dobok mögé, aki már bőven bizonyított a Without Face dobosaként, és újra elkezdhettük a koncertezést, a számírást, és végre egy zenekari egészként működhetünk tovább.

Ez alatt a négy év alatt sok minden történt - tehetségkutatók Herenden és Pápán, első hely, különdíjak, PaFe fellépési lehetőség -, elkészült legelső hangzóanyagunk a Darkened Era, melyet a bándi AMP stúdióban rögzítettünk fel, és belegondolni és izgalmas, mi minden állhat még előttünk! Remélem sokatokkal találkozunk még a koncerteken, vagy csak egy sör mellett az ország valamely italellátó egységében.

Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Noctis dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább