Thornwill

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7679 alkalommal

Bemutatás:

A Thornwill zenekart két jó barát, Szabó Márton és Ágoston Krisztián alapította 2004-ben, egyszerûen a Metal zene szeretetétõl indítatva. A már korábbról is közös zenei múlttal és érdeklõdéssel bíró fiatalok célja az volt, hogy igazán kemény, de ugyanakkor dallamos és könnyen befogadható, a mûfaj keretein belül egyedi, a hallgatók számára is élvezetes, stílust és hangulatot közvetítõ zenét alkosson.

Biográfia:

Felkérték Jurásek Dániel (ex-Stainless Steel) énekest, Paróczi Tamás basszusgitárost (Obstruction), és Knausz Péter (Obstruction) dobost, hogy csatlakozzanak hozzájuk, s így megszületett a Thornwill zenekar. Egy három számos, ígéretes demó, a Free Fall elkészítése, és egy koncertekben szegényebb idõszak után Jurásek Dániel (ének, ex-Stainless Steel) és Knausz Péter (dob, Obstruction) egyéb elfoglaltságaik miatt kilépetek a zenekarból.Ez a változás nagy érvágás volt fiatal csapat életében, de végül, egy viszonylag hosszabb kényszerpálya után, sikerült megtalálni az új énekest, Gábor Álmos személyében. Õ hangjával, és ötleteivel új lendületet adott a zenekarnak. Kis összeszokás, és néhány koncert után, egy teljes album elkészítésére szánta el magát az akkor 4 tagú zenekar, bízva abban, hogy idõközben találni fog megfelelõ dobost. Szerencsére így is lett, és hamarosan egy fiatal, tehetséges dobos Balázs András csatlakozott a zenekarhoz, Knausz Péter ajánlásával. Idõ közben néhány magyarországi és külföldi (Szlovénia, Szlovákia) fellépés jól összekovácsolta a bandát. Ezek után az 5 zenész saját számok írásába kezdett, ami nem volt egy rövid idõszak, de megérte, hisz ennek eredménye a Thornwill zenekar elsõ nagylemeze, az Implosion.

Albumok:

Thornwill dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább