the griffins

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 5042 alkalommal

Bemutatás:

A the griffins zenekar egy 2011-ben alakult 5 tagú banda. Zenénkben fellelhető a pop, rock, rap és blues stíluselemek is. Szövegeink sokféle témával foglalkoznak, mindenki megtalálhatja dalaink közt a neki tetsző számot.

Weboldal:

Biográfia:

2011-ben alakultunk, eleinte 3 tagúként működött a zenekar, főként feldolgozásokat játszottunk, aztán mikor "meguntuk" hogy mindig más dalait játszuk, elkezdtük írni saját dalainkat, s hogy ne legyen snassz a banda 2012. júniusától Lackó tölti be a szöveges szekció feladatait, mint repper. Tovább írtunk a dalokat, ám ekkor már a dalok vázát a rap adta de még mindig fontos szerepet tölt be a dalokban a dallamost ének. 2012. szeptemberére összejött egy kislemeznyi dal (5 szám). Hogy tovább színesítsük a dalokat bevettük magunk közé Petit, aki egy rendkívül tehetséges gitáros. A dalokat októberig alakítgattuk, majd november elején elkészült a bemutatkozó anyag. Szerencsére nagy népszerűségnek örvendenek a nóták. Jelenleg az anyag terjesztésén, koncertek szervezésén és a lemez második felén dolgozunk. Hallgass belénk! :)

the griffins dalszövegek (2 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

thegriffins Hozzászólás ideje: 2012-11-12 09:47:22

Utolsó bejelentkezés:
2012-11-13 09:56:06

Véleménye a(z) "the griffins" előadóról:

Hallgassátok szeretettel a bemutatkozó kislemezünk címadó dalát :)

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább