MI zenekar

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1613 alkalommal

Bemutatás:

MI - Az összetartozás zenéje -

1994-ben jött létre MEDITA és Ihlet (Maludi Mihály) közös, spirituális popzenei társulása " MI " néven, melyben MEDITA - elsősorban - zenei-, szerzői- és vokálosi szerepköröket tölt be, Ihlet pedig a szövegíró-énekes. A zenekar több - szerzői kiadású - lemezt készített, sőt "Emlékszel?" című dalukból videoklipet is forgattak. A zenekar az évek folyamán többször cserélt női vokálost. Míg " Az éj színei " című albumon Kecskés Tímea hangját hallhatjuk, az előkészületben lévő " Emlékszel? " című CD-n Sass Rita szerepel majd.
A - stílusát tekintve - kísérleti, igényes, intellektuális popzenét (World Music, rock és komolyzenei elemekkel) játszó MI zenekar zenéjével és szövegeivel rendkívül széles közönségréteget képes megszólítani és megérinteni.

MI zenekar dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Dokee72 Hozzászólás ideje: 2013-01-03 09:31:11

Utolsó bejelentkezés:
2017-09-14 21:29:10

Véleménye a(z) "MI zenekar" előadóról:

1995-ben hallottam előszőr, Kazincbarcikán egy épp akkor induló rádióban (Radio Top néven) kisérleti adásként eme zenekart. Akkor még nem tudtam a zenekar nevét sem, de kazettára felvettem az egész albumot amit sugároztak, ami negyon megfogott. Valahogy most jutott eszembe (2012 december :) ) hogy utána nézzek a neten. Ugy sikerült, hogy az egyik nóta első versszakát begépeltem a Google -ba. És íme kidobta a Dalok.hu oldalt, ahol egy albumot reklámozott, amit meg is tudtam vásárolni is ( Az éj színei című albumot) \r\nNem is rossz, bár az általam ismert dalokból van rajta pár nóta.

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább