Cube

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2579 alkalommal

Bemutatás:

A kockás az igazi...

Itt az idő: a zene hasson, legyen energikus, lelkesítő, színes, igényes – vallja a debreceni Cube zenekar, mely a napokban mutatta be This is real című dalának videoklipjét. A nézettség óráról órára egyre nő. Érdemes figyelni a fiúkra.

Biográfia:


Ismerősen csenghet a nevük az élőzene kedvelőinek, hiszen a Cube 2010-ben alakult, és az elmúlt években fel-feltűnt a debreceni éjszakában. A zenekar a múlt év nyarán - egy tagcsere és jelentős stílusváltás után - elképesztő lendülettel vetette bele magát a munkába. Kiadták első profi kislemezüket is, melynek címadó dalára forgatták legújabb klipjüket.
Ádám, Laci és Robi sokéves zenész múltja és a fiúk különböző karaktere biztos receptje a változatos, izgalmas zenei élménynek. Zenéjüket leginkább az úgynevezett flow-élmény alkotja és hatja át: az, hogy nem szeretnek megtervezni és semmilyen határok közé szorítani egyetlen hangot sem. Dalaikban a zenei szabadság és sokszínűség a legdominánsabb. A szövegekben a pozitív életszemlélet kapja a legnagyobb, de nem az egyetlen szerepet. Zenei világukat felszabadult, energikus hangulat hatja át. A három srác legfőbb célja a zenei élet igényes és színes részévé válni: mert csak az igazi számít.

Fordul a kocka

Rejtély is övezi a zenekart: biztos források igazolják, hogy egyre több macska lesz Cube-rajongó. A titkot csak az értheti meg, aki ellátogat a zenekar Youtube-oldalára, s megnézi a This is real hivatalos videóját vagy a stúdiózásról készült werkfilmjét.

Forrás: Hivatalos oldal

Tagok:

Bai Ádám

ének, basszusgitár

Cube dalszövegek (3 db):

Fool

Game Girl

This is real

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább