StabilFrazír

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3507 alkalommal

Bemutatás:

A StabilFrazír zenekar bajai alapítású banda, 2011. január óta működik ezen a néven, és egykét hónap eltéréssel.

Biográfia:

A zenekar magja korábban is együtt zenélt a Strange nevű együttesben, ahol a jelenlegi számok jó részét már játszották, bár nem egészen a jelenlegi stílusban és formában. A kezdeti négyes – dob, bassz, gitár és ének – lényegesen egyszerűbb, punkosabb hangzást produkált, de mivel az új formáció tagjaihoz közelebb áll a reggae, a ska és az ezekkel rokon műfajok, a StabilFrazír már ez utóbbiakból merít ihletet. Az együttes a hegedű és a fúvósszekció hangszereivel kibővítve új irányvonalat kezdett követni.
Az új hangzásvilág nem szűkölködik a feszes ska, illetve reggae ritmusokban, de fellelhetők benne a magyar és balkáni népzene, valamint a funky stílusjegyei is. A StabilFrazír világa olyan zenei vegyesfelvágott, amelynek egészen egyedi a fűszerezése. A legtöbb daluk saját szerzemény, kizárólag magyar nyelvű, ironikus, kritikus, vicces, aktuális, nosztalgikus és örök érvényű dalszöveggel.
Az együttes olyan igényes, szakmailag is értékes zenével kíván előállni, amelyre ugyanakkor lehet táncolni, önfeledten szórakozni. Zenéjüket minél nagyobb körben, országszerte szeretnék megismertetni az értő közönséggel, ezért igyekeznek eljutni a legtöbb vidéki és városi rendezvényre. A zenekar tagjai vallják, hogy a zenéjük mindenkié, s céljuk, hogy minél többen hallgassák őket, így bárki meggyőződhet róla, kedveli-e ezt a stílust, s örömét leli-e a zenekar muzsikájában. Olyan zene ez, ami érdek nélkül születik: a tagok lelkesedésből, anyagi érdek nélkül vesznek részt a közös munkában.

Tagok:

Ódor Krisztián

ének, gitár

Juhász Norbert

gitár, vokál

Tóth Viktor

hegedű, vokál

Nemes Tamás

trombita

Hunyadi Gábor

basszusgitár

Teket Melinda

billentyű, vokál

StabilFrazír dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább