Ozone Mama

Zenei irányzat: Hard Rock
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3528 alkalommal

Bemutatás:

Az Ozone Mama dinamikus és könnyen befogadható rockzenét játszik. Remek dalaik modern felfogásban adják vissza a késő hatvanas, kora hetvenes évek zenei- és érzésvilágát. Zenéjük egyedi, energikus, hazai és nemzetközi elismerést egyaránt kivívó, színpadi produkciójuk pedig az átlagból kiemelkedően látványos.

Weboldal:

Biográfia:

Debütáló lemezükkel (The Starship Has Landed) 2012-ben Fonogram-díjat nyertek. Második anyaguk Freedom EP címmel 2013. tavaszán látott napvilágot. A korongot indító 'Go' az MR2- Petőfi Rádió rotációjába került, az amerikai WMMT és ClassX, valamint a kanadai CFRE rádiók pedig az említett 'Go'-n kívül a 'The Juggernaut'-ot is folyamatosan játsszák.

'I Really Care' című daluk megjelent az egyik legtekintélyesebb nemzetközi szakmai lap, a Classic Rock Magazine CD mellékletén. A 2013-as Hard Rock Rising világméretű zenei vetélkedőn hazánk legjobbjaiként a nemzetközi mezőnyben is rendkívül népszerűek voltak.

A csapat idén a hazai fesztiválok és klubkoncertek mellett már külföldi meghívásoknak is örömmel tesz eleget, valamint új lemezt és klipet jelentet meg.

Az együttes frontembere a lendületből csillagos ötös Székely Márton énekes, gitáros poszton a banda zenei agya Gábor András. Basszusgitáron a világjáró Dobos Gergely, a dobok mögött pedig a csapat legifjabb rocktitánja, Gulyás Máté.

forrás: a zenekar hivatalos oldala

Albumok:

Ozone Mama dalszövegek (15 db):

Buried In My Head

Cold Heart Of Stone

Fortunate Son

Go (Ozone Mama)

Hermano

High Octane Fuel Baby

I Really Care

Off The Rail

Out Of My Way

Red Hot Lovin'

San Francisco

Skyscrape Journey

Sooner or Later

The Juggernaut


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább