DoPa.

Zenei irányzat: alter
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1307 alkalommal

Bemutatás:

A DoPa (születési nevén Downtown Paradox) 2011. szeptemberében látott napvilágot egy Rottenbiller utcai ház repedt cintányérokkal tömött alagsorában. Egy hónappal később nagykorúságát kijelentve hátrahagyta az órabéres szülői házat, és leköltözött Csepelre egy légvédelmi bunkerbe, ahol azóta is köszöni szépen, jól van.

A zenekar három fő alkotóeleme az énekes-gitáros Kovács Zoltán, a basszusgitáros Kovács Tamás és Kónya Gábor dobos. Több alkotóeleme nincs, innentől fogva mondhatnánk hogy a Downtown Paradox három részre tagolódó rovarszerű képződmény, és csak olaj a tűzre a tény hogy összesen hat lábuk van, de nem mondjuk.

Zenéjüket úgy írják le hogy "alternatív", de csak azért, mert az ilyesmitől még mindig sikítoznak a tinilányok. Ha már nem fognak, akkor majd elmondják hogy kicsit bluesos-kicsit jazzes elemekkel tűzdelt szövegközpontú rockzene, de az már majdnem úgy hangzana, mintha a Metal Hammerban írták volna a kilencvenes évek derekán.

Úgyhogy inkább sikítozzatok.

DoPa. dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább