Cloud 9+

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 27240 alkalommal

Bemutatás:

A Cloud 9+ zenekar pusztán két év alatt, szupernovaként száguldott a magyar könnyűzenei élet középpontja felé, és még nagyon messze van a megállás. Ennyi idő alatt ugyanis, a rockstep műfajában alkotó zenekar az ismeretlenségből Magyarország egyik legjobb és legaktívabb koncertzenekarává nőtte ki magát.

Weboldal:

Biográfia:

A Cloud 9+ zenekar 2013 januárjában jelent meg a 'Supernova' című számukkal, ami a magyar rádióknál és a Youtube-on is nagy sikert aratott. A zenekarra egyből felfigyelt a legnevesebb magyar zenei kiadó a Magneoton, akik egyből szerződést ajánlottak az öt tagú fiatal csapatnak. Az öt hihetetlenül tehetséges srácból ketten is viszik a frontemberi címet, hiszen az énekes mellett egy MC is erősíti a csapatot. A zenekar sajátossága, hogy az élőhangszeres Rock/Hiphop zenét ötvözik az elektronikus Drum and Bass és Dubstep elemekkel. Feszes Dob és Basszus alapok, effektelt Gitárok és masszív elektronikus hangminták jellemzik a Cloud 9+ zenei alapját.  A banda sikert sikerre halmozott az elmúlt években, felforgatva az izgalmas és dinamikus zenére szomjazó közönség lelki világát. Minden fesztiválon felléptek, végigturnézták az országot, mostanra telt házas bulikat adva. Döntőben végeztek a Nagy-Szín-Pad versenyén, begyűjtöttek 2 Fonogram-jelölést (hazai elektronikus hangfelvétel és év felfedezettje kategóriában). Profi klipeket forgattak többek között Puskás Petivel és Trokán Nórával (ez volt az „I.N.Y.T.”), együttműködtek a Freestylers rapperével, MC SirReallel, megálmodva a Közgáz Gólyabál hivatalos himnuszát (a „Jump Higher”-t).  2015. február 20-án jelent meg debütáló albumuk, a „Supernova”. Ide a már ismert számok mellett rengeteg újdonsággal készültek, műfaji és kreatív határokat nem ismerve dolgoztak ezen az izgalmas és karizmatikus lemezen.   forrás: magneoton.hu

Tagok:

Tóth Bertalan

gitár, szintetizátor

Biksi Gábor

basszusgitár, szintetizátor

Koller Márk

dob, samples

Albumok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább