Sleepless

Zenei irányzat: Metal
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2573 alkalommal

Bemutatás:

A 2010 nyarán alakult Sleepless kiemelkedik a hazai metál bandák közül. A zenekar munkásságát a műfaj nagyjai is elismerik, pályafutásuk során olyan népszerű előadókkal álltak színpadra, mint a Blind Myself, Watch My Dying, vagy az Insane.

Weboldal:

Biográfia:

„Mi volnánk a Sleepless, egy metál együttes Székesfehérvárról. Talán legjobban a metalcore kifejezés illik ránk, de sokszor kapunk deathcore/ death metál jelzőt is, ami annyira azért nem igaz (véleményünk szerint), úgyhogy maradjunk csak szimplán a metálnál. 
 
A Sleepless 2010 augusztusában alakult az egykori Emotions Until Death romjain, a cél pedig egy keményebb zenei vonal megcélzása volt. 2011 áprilisában felvettük első számunkat. a Don’t Poison Yourselfet, melyre videoklipet is forgattunk. Hibái ellenére elég nagy „sláger” lett ez a dal. Ezzel párhuzamosan tagcserék lassítottak minket, így sajnos 2011 szeptemberében a tervezett EP helyett csak két új számot tudtunk rögzíteni (Runaway, The Fall of Humanity). 2011 februárjában pedig kiadtuk legutóbbi számunkat (Time to Wake), mely az végén megjelenő EP előfutára.
 
A zenekar 5 tagból áll, akik jelenleg: Lucsányi Milán (ének), Huják Norbert (dob), Kelemen János (bassz, ének), Juhász József „Hozé” (gitár), Kovács Krisztián „Tián” (gitár). Ebből a felállásból már csak Milán, Norbi és Hozé az eredeti tagok, Tián 2011 augusztusában, Janika pedig 2012 májusában csatlakozott hozzánk. Jelenleg visszafogtuk magunkat koncertek terén és maximálisan az EP számainak megírására koncentrálunk, ami 90 %-ban már kész is van, így szeptemberben indulhatnak a felvételek.”
 
A Sleepless minden színpadon megállja a helyét, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint a számos fesztivál és klubfellépés. 

forrás: mymusic.hu

Diszkográfia:
Breathe in Confusion EP (2013)
Exterminate/Existence EP (2014)
Elysian Fields LP (2015)

Sleepless dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább