MeloDisztiK

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2526 alkalommal

Bemutatás:

Bárzene egy bájos pártól. A Melodisztik a 20-as évek Amerikájától kezdve a 30-as évek Párizsán át a 2000-es évek Budapestjéig idézi meg a sanzonok, slágerek világát. Zenéjük 0-99 éves korig mindenkit elvarázsol.

Biográfia:

Kriszti és Dani egy szép napon úgy döntött, zeneileg is párost kéne alkotniuk. Ez egészen pontosan 2010 tavaszán történt. Azóta sok helyen megfordultak, a Veszprémi utcazene fesztiválon, a Művészetek völgyében, az Ördögkatlan fesztiválon és sok-sok budapesti bárban, étteremben. 2012 nyarán pedig megnyerték a Kecskeméti Utcazenész Találkozó szakmai díját! Repertoárjuk gerincét feldolgozások alkotják (francia chansonok, jazz standerdek, bluesok...), de egyre több saját, magyar nyelvű dal készül el, és válik a koncertek részévé mostanság. Lehet mosolyogni, szomorkodni, hahotázni, gondolkozni őket hallgatva.

MeloDisztiK dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább