Stifler Mamája

Zenei irányzat: Punk - Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1515 alkalommal

Bemutatás:

Stifler Mamáját mindenki meg akarja...ismerni. A 2016-ban alakult zenekar a '90-es és 2000-es évek pop-punk dalait, a korszak legnagyobb dalaiból "Punk goes Pop" átiratokat és saját dalokat játszik.

A zenekar tagjai:
Kerényi László - ének, gitár
Kátai Artúr - gitár, vokál
Sipos Zoltán - basszusgitár
Kosztolányi János - dob

Biográfia:

"Stifler Mamája" néven együttest alapítani Kátai Artur gitáros ötlete volt, valamikor a 2000-es évek elején. A tényleges megalakulásra 2016 nyarán került sor, Sipos Zoltán basszusgitáros, majd Kerényi László énekes csatlakozásával. A zenekar Kosztolányi János dobos érkezésével vált teljessé, 2016. szeptember 1-én. A csapat kezdetben kizárólag feldolgozásokat játszott: elsőként a 90-es és 2000-es évek pop-punk dalait, később a korszak jól ismert pop-dalaiból készített "Punk goes Pop" átiratokat. A Stifler Mamája 2018-tól saját dalok készítésére helyezte a hangsúlyt, az első 5 elkészült művet 2019 tavaszán rögzítették a szerzői kiadású "Tucatsenkik" c. EP-n.

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább