Szécsi Saci és Szécsi Böbe

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 4043 alkalommal

Bemutatás:

A 18 éves, budapesti ikerlányok Saci szerzeményével a Born To Fly című dallal már bemutatkoztak a tavalyi verseny, a DAL‐2014 nézőinek. A dalt azóta is rendszeresen játssza az MR2‐Petőfi rádió. Ez a dal áttörést hozott a lányok szalmai kapcsolatában. Ez volt az első alkalom, hogy nem önállóan indultak egy megmérettetésen.

Biográfia:

Annyira élvezték a közös munkát, hogy már nem ragaszkodnak a szigorúan önálló karrierhez. Mindemellett különkülön is részt vesznek zenei projektekben. Vokáloznak, dalokat és dalszövegeket írnak. A tavalyi Dalban megismert MUZIKFABRIK együttes Big John Whitfield mellett Böbét és Sacit kérte fel az együttes énekeseinek, így saját projektjeik mellett az együttes munkájában is aktívan részt vesznek. A MUZIKFABRIK legújabb dalának a „Disco tragedy”‐nek az énekdallamát és a szövegét is a lányok írták.


Diaz és Mentha nagy sikerű „A Part” című dalának énekesnője Böbe volt.

Az idei Dal 2015‐ös pályázatra beküldött, „Our Time” című közös szerzeményük, a tavalyival ellentétben, ami eredetileg Saci évek óta dédelgetett, önálló dala volt, kifejezetten két énekes számára íródott. A tavalyi dal tinédzseres dacossága nem szállt el, ám az elmúlt év élményei nyomán, határozott meggyőződéssé alakult. Az „Our time /Mi időnk” olvasható két zeneszerző énekeslány útkereséseként, de akár a hamarosan felnőtté váló generáció felszínesség és a megalkuvás elleni véleményeként is.

Szécsi Saci és Szécsi Böbe dalszövegek (2 db):

Born To Fly

Our time

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább