House Of Grooves

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2023 alkalommal

Bemutatás:

A House Of Grooves egy 2011-ben alakult rock zenekar, mely a '70-es évekbeli rock, pszichedelikus rock által inspirált utat követi.

Biográfia:

A House Of Grooves kezdetben kizárólag feldolgozásokból álló repertoárral dolgozott (Jimi Hendrix, Led Zeppelin...), majd később fokozatosan érkeztek a saját dalok. Így közel másfél éves "együttlét" után született az első,”Desire” című demó EP, ami négy számot tartalmaz (Desire, Lady Vengeance, What you want, Another way to live) és 2013 márciusában debütált. A felvételeket egy csendesebb periódus követte: számírás, koncertezés. Aztán 2013 nyarán átélték első rádióinterjújukat a Katolikus Rádióban, főműsoridős fesztiválkoncertjüket a Váci Világi Vigalmon, és augusztusban új énekesnőt köszönthettek soraikban. Szeptemberben részt vettek a Peron Music Tehetségkutatón, ahonnan a harmadik helyezést hozták el és interjút készített velük a felvidéki Pátria Rádió. Október-novemberben egy újabb EP anyagot vettek fel „Maybe Now” címmel, amely 2013. decemberének közepén debütált. A Maybe Now 6 dalt tartalmaz.

House Of Grooves dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább