Solidmen

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1452 alkalommal

Bemutatás:

Kell-e hangsúlyozni a felsőoktatás fontosságát? Nekünk aligha, hiszen a főiskolának köszönhetjük, hogy találkoztunk egymással. A találkozásnak meg azt, hogy létrejött a Solidmen. 2012 tavaszát írtuk, amikor próbálni kezdtünk egy kocsma italraktárában. A mosolyogva integető üvegek között átértékeltük az önmegtartóztatás és a kísértés fogalmát.

Biográfia:

Tehetségkutatókra neveztünk, meg is nyertünk párat, majd önálló koncertek szervezésébe kezdtünk. Felbukkantunk Budapesten, Egerben, Vácott, Kazincbarcikán, meg ahol tudtunk. Játszottunk kisebb és nagyobb zenekarok előtt és után.

2014 rengeteg újdonságot ígér. A zenekar stúdiózott, klipet forgatott, fényképeztetett, fejlődik. Tavasszal útra kelünk, hogy ismét élőben láthassuk a közönséget, meg a közönség minket. Állítólag tök király lesz. Még az anyukáink is azt mondták. Várjuk hát együtt!

Solidmen dalszövegek (6 db):

A delfinek dala

A1

Fejfájás (megint)

Háromnegyed hét

Köntörfalak

Remélem nincs harag

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább