Dj Dominique

Zenei irányzat: Disco
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 5177 alkalommal

Bemutatás:

Várkonyi Attila (DJ Dominique) (Szeged, 1964. június 22.) zenész, rádiós és televíziós műsorvezető, szakkommentátor, szerkesztő, médiaszemélyiség.

Biográfia:

1985 óta lemezlovasként és ceremóniamesterként is dolgozik, DJ DOminique néven. Az első igazi rezidens helye a debreceni Új Vigadó volt de ezzel párhuzamosan az összes egyetemi buli helyszínen megfordult Debrecenben és környékén. Igazán az Államokban kezdett el először CD-ről zenélni, óriási dolog volt ez akkoriban. Miután haza jött, megalapította a Fergetegparty-t, mely a City Rádiós bulik keretein belül kelt igazán életre, majd a Juventus Rádió alatt lett országosan is ismert. Külföldre is eljutottak, pl. Amerikába, Csehországba, Görögországba. Itthon az összes nagyszabású hazai roadshow-n részt vett, pl. Juventus, RTL, Tower of Power, Z+ roadshow, MTV Roadshow. Számtalan hazai és világhírű koncertfellépő előtt és után szerepelt, mint MC és DJ. Zenélt Dr Alban, Michael Jackson, Captain Jack, The ’Cause, legutóbb Emilia, illetve a Cascada koncertjén. De a Fergetegparty ott volt a Dolly Roll, TNT, és Ákos koncertjein is. A Kapcsolat napon százezres tömeg előtt szerepelt, melyet a Csütörtök 12 – Indul a nyár című videoklipjében is látható. Dolgozott együtt Hevesi Tamással, a Happy Ganggel, de írt dal az Ámokfutóknak is. A 90-es években rendszeresen fellépett a Highlifeban és a Haligaliban is. Hosszabb időt töltött a Music Cornerben, a Citadella Dance Hallban, nagyon emlékezetesek a nevéhez fűződő Széchenyi Kertben, a Soho Londonban, az Alcatrazben, és a Retropolisban rendezett bulik is.

Ismert jelmondata: "Minden jóra fordul, csak egészség legyen!"


forrás: wikipedia

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább