A Nyughatatlan

Zenei irányzat: alternatív country
Albumok: 3 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 7231 alkalommal

Bemutatás:

"Alternatív countryt játszunk, a koncertjeinken vegyítjük Johnny Cash dalait a saját szerzeményeinkkel. A buli kedvéért ismert dalokat, és rockabilly slágereket dolgozunk át. A frontember szerepét olykor a vokálos lányok veszik át, de a hangszereket is szívesen cserélgetjük egymás között a hangulat kedvéért. Rajongunk a Sun által felnevelt előadókért, az '50-es évek romantikájáért, legfőképpen a Johnny Cash-sel kapcsolatos történetekért. Ezekre építkezünk, és ezeket nem hagyjuk el, de ahol tudjuk, átlépjük a műfaj adta korlátokat, és maximálisan belevisszük magunkat"
~A Nyughatatlan~

Weboldal:

Biográfia:


A debreceni Nyughatatlan 2010-ben alakult. A nevet a Johnny Cash életéről készült film ihlette, az '50-es évek stílusa és Johnny Cash dalai a meghatározóak a zenekar koncertjein. Eddig három lemezük jelent meg, több A38-as koncertjüket vetítette a közszolgálati televízió. Első lemezükre Johnny Cash legjobb szerzeményei kerültek fel, a második és harmadik albumukra pedig a saját szerzeményeiket rögzítették. A zenéjükben keverednek az autentikus rockabilly elemek a saját zenei világukkal, amit a zenekar Alter Country-ra keresztelt. 

Megjelent lemezek: 3 dal+1 (2015), Jaj (2014), Johnny Cash and the best rockabilly songs (2012).


Forrás: www.anyughatatlan.hu

Tagok:

Csató Dóra

ének, gitár

Takács Gitta

háttér ének

Kovács Kornél

ének, gitár

Márkus Luca

háttér ének

Bora Fanni

háttér ének

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább