Grotesk

Zenei irányzat: HipHop/Rap
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2053 alkalommal

Bemutatás:

A Grotesk együttes 2014-ben alakult, előtte Abszurdként hallhattak rólunk. 2011 óta foglalkozunk komolyabban zenével. A műfaj alapja hiphop, de nem zárjuk magunkat skatulyába, nincsenek határok.
Tagok: Bédé, Berba
Énekeseink: Rebi, Andi.

Biográfia:

2012ben alapítottuk az Abszurdot, előszőr 3 tagú volt a “banda”: Berba, Bédé, Szilka majd később csatlakozott Tyler (12 nóta erejéig). Igazi földalatti körülmények között “dolgoztunk”: cipősdobozokból készült mikrofonállvány, telefonnal felvett videók, összekukáztunk mindent. A zenéket, videókat, borítót, logot stb. saját magunk készítettük ami sok időt és energiát vett el, de kitérdekel. Kiadtunk egy 7 trekkes kislemezt (ingyenesen letölthető formában), az Abszurd Trékozlók EPt. Volt pár jó fellépés, többek között: SZFESZT, SZMF, I Love Móvárt Fesztilvál, Komáromi Fesztivál stb. Végül belefáradtunk mert a sok jó emlék ellenére nagyon döcögős volt az út, többet akartunk ezért külön váltak útjaink. 2014ben új névvel álltunk elő, tanulva az előzőekből már csak ketten “kapartuk a gesztenyét”, így született meg a BédéBerba kombó: a Grotesk. Sokat változtunk, fejlődtünk, hatékonyabb módszereket vetettünk be, elsodró a lendületünk. A műfaj alapköve hiphop, de nem zárjuk magunkat skatulyába, nincsenek határok. 2015től kezdve akik még szorosan hozzánk köthetők: Lolettin (2 trekk erejéig) ill. Rebi (őt az Abszurd “idején” ismertük meg, csináltunk is pár közös cuccot, az összes fellépésre velünk tart) és Andi (hamarosan hallotok róla is). Továbbra is a mi kezünk alatt készül szinte minden, de kaptunk már külső segítségeket is, hálás köszönet érte! to be continued...

Tagok:

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2021 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább