Tha Shudras

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2793 alkalommal

Bemutatás:

A szegedi underground zenekart 2010-ben Freddie FMaN Shuman alapította barátjával, mint minimal techno-t játszó live act duo, 2011-ben pedig összeállt a mostani több tagú nyitott felfogású zenekar-permormansz. 2012-ben megnyerték a Nagy Bandaháború országos klipversenyt, ezáltal még többen ismerhették meg zenéjüket.Az X-Faktor 2014-es évének legjobb zenekara.

Biográfia:

A „THA SHUDRAS” zenekar-performansz 2010-ben alakult Szegeden; tagjai a megalakulás óta koncerteken és fellépéseken különleges, maszkos megjelenésükkel hívják fel magukra a figyelmet, a hangszeres tudás mellett. Videoklipjeikkel díjakat nyertek, legutóbbi „WHO U R” című kisfilmjük hetekig vezette a Music Channel chart-show-ját, emellett a 2014. évi X-Faktor legjobb zenekaraként ismerhette meg őket a szélesebb közönség. Zenéjük egyedi és táncolható. Első albumuk Revived címmel jelent meg és korábbi, főképp angol nyelvű dalaik újraértelmezéseit tartalmazza. Az idén megjelent, Tüzet hozzál, békét szíts azonban kifejezetten a hazai közönség számára, magyar nyelven íródott dalokat tartalmaz, a korábban megismert funky-pop-rock fúziós elemekkel gazdagítva. Műsoruk mindkét album legjobban sikerült dalait vonultatja fel, illetve az X-Faktorban is népszerű feldolgozásokat olyan neves előadóktól, mint az ABBA, Madonna, Ray Charles vagy Britney Spears. Koncertjük kiválóan alkalmas arra, hogy a közönséget egy rövid időre egy másik galaxisba ragadja el, a szürke hétköznapokból.

Tagok:

Tom Driver

szóló gitár

Albumok:

Tha Shudras Revived

Revived

2015

Tha Shudras dalszövegek (14 db):

Dream (wata remix)

Drgs Love (brake lite remix)

Girl feat Tóth Gabi (freddie shuman remake)

Mama (lusta bítek remix)

Napfény

Perfekt (freddie shuman remix)

THA SHUDRAS - City's Filth (realecta remix)

THA SHUDRAS - Drgs Love (realecta remix)

THA SHUDRAS - FMaN Slam (dol beats remix)

THA SHUDRAS - Iron Ring (courage remix)

THA SHUDRAS - Revived Intro

THA SHUDRAS - Sex (prod by freddie shuman)

THA SHUDRAS - Who U R (aateks remix)


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2017 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább