Tha Shudras

Zenei irányzat: Hip-Hop, Pop, Electro
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 8795 alkalommal
Letölthető tartalmak az előadónál

Bemutatás:

A “THA SHUDRAS” egy fuzionált elektro-funky-rock-hop formáció, de inkább a hangszerelése (dob, basszusgitár, szinti-samper-dj, gitár, vokál-beatbox) és annak a sokszínű kiaknázása a stílusa. Jellegzetessége, hogy a főhős és a zenészek, maszkban szerepelnek.

Biográfia:

A "THA SHUDRAS" zenei performanszt Molnár Tibor Attila alapította 2010-ben. Ő az egyedüli fix tagja. A közreműködő zenészek a project különböző korszakaiban voltak egyszeri vagy visszatérő szereplők. MinimalTechnot játszó duóként indult, majd ezután következett egy nu metalosabb korszak, amiből aztán egy kísérleti elektronikás, elektrofunkys és popos időszak is következett, túlnyomórészt más és más kísérőzenekarral.

Több díjazott és chartshow-t vezető klipjeik mellett bel- és külföldi fesztiválokon kívül a 2014-es X-Faktor legjobb zenekaraként szerethette meg az ország, majd 2015-ben a Nemzeti Kulturális Alap is díjazta őket egyedi hangszerelésük és táncolható elektronikus pop-funky-rock fúziójuk miatt.

 

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább