Naga B2B Beta

Naga B2B Beta
Zenei irányzat: Techno
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2989 alkalommal

Bemutatás:

Naga 1994 óta van jelen dj-ként a magyar zenei életben. Techno-szettjei által vált elismertté Budapesten, az utóbbi időben pedig a dub, breakbeat, tribal és a mélyebb progresszív house hangzás is helyet kapott zenei világában. 2000-ben második helyen végzett a Wanted című zenei magazin legjobb magyar Dj listáján. Több európai országban is megmutatta tehetségét, és számtalan neves Dj-vel játszott együtt az évek során.

Beta 1993-ban alapította meg barátaival a hip-hop műfajban tevékenykedő MCG Studio-t, mellyel abban az évben sikerült megnyerniük a DMC Hungary elődöntőjét. Ezt követően az ország számos neves klubjába eljutottak és házigazdák lettek a budapesti hip-hop klubban, a Brooklyn-ban. Andréval megalakították az A.B.Solute formációt, Marvinnal és Erkával elindították a United Colors of House (UCH) esteket a Jail House-ban, Nagával pedig 2004-ben hozták létre a House 2 House (H2H) klubestet.

Biográfia:

Naga B2B Beta dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább