Omega Diatribe

Zenei irányzat: Metal
Albumok: 5 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 5914 alkalommal

Bemutatás:

A zenekart Hájer Gergő (gitár) és Szathmáry Ákos (basszusgitár) alapította 2008-ban. A csapat komolyabb beindulását a 2010-ben történt dobos csere hozta, amikor Metzger Dávid ült a dobok mögé. A felállás tovább bővült Császár Attilával, aki a második gitár posztját töltötte be. 2011-re záródott be a kör, amikor társult a megfelelő torok a bandához, Komáromi Gergely személyében

Biográfia:

Az első publikáció 2012 végén történt, amikor napvilágot látotott a Forty Minutes c. szám, demo formájában. Ezután még 2 szám lett publikálva az albumról, szintén demo formájában. A 2013-as év aktív koncertezéssel és a lemez felvételeivel telt el, amit a csapat teljes egészében a saját stúdiójukban végzett. Október 21.-én pedig megjelent a zenekar debütáló nagylemeze, IAPETUS címmel. A végső keverés és master az alapító gitáros, Hájer Gergő érdeme, míg a lemezborító és a design teljes egészében Metzger Dávidnak, a zenekar dobosának köszönhető. Számos koncertek után 2014-ben Metzger Dávid kilépett a zenekarból, mivel nem tudott lépést tartani az egyre sűrűsödő koncertekkel/turnékkal. Az incidenst követően a zenekarnak mondhatni rögtön lehetősége nyílt kooperálni egy világhírű amerikai dobossal, Kevin Talley-vel. 2014 Júliusában meg is jelent a 'Hydrozoan Periods' c. single, amin Talley dobjátéka hallható. A dal hatására még többen felkapták a fejüket külföldön az Omega Diatribe-ra. 2015 Február 26.-án jelent meg a zenekar új korongja 'Abstract Ritual' néven, amit teljes egészében Kevinnel készítettek el. Emellett megtalálták a zenekar fix honi ütősét, Kiss Tamás személyében. A zenekar készen áll bejárni az országot és a határon túli helységeket is idén!
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább