Other Planet

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 4089 alkalommal

Bemutatás:

A kiindulópont 2010 decembere, a helyszín pedig Magyarpolány. A két gyerekkori jó barát, (Szikra Péter és Széll Bálint) ekkor fogalmazta meg először forralt boros gondolatait az Other Planet-ről, mint zenekarról, vagyis akkor még inkább csak duóról. A közös zenei alapot rég hozták a gimiből, az egyetértés és összhang pedig már kunyi építés közben is megvolt. Négy elv, amit már akkor kimondtak és azóta is tartják magukat hozzá:
Azt csinálják, amit ők akarnak
Hidegen hagyja őket bárminemű műfaji, stílusbeli besorolás
Olyan zenét gyártanak, amit szerintük minden rádiónak játszani kellene
A saját tudásukhoz és lehetőségeikhez képest, mindezt a lehető legigényesebb módon kivitelezve.

Biográfia:

Az évek alatt a számok folyamatosan készültek, nem egységet vagy lemezt alkotva, hanem hangulatok, élethelyzetek lenyomataiként. Mivel mindketten az élő produkció elkötelezett hívei, egyértelmű volt, hogy további társakra van szükség ahhoz, hogy ezek a dalok színpadon is megszólaljanak. Ez gyakorlatilag, a minden koncerten új ember koncepciót jelentette nagyon sokáig. A hagyomány megsemmisítője Nagy Leopold képében érkezett 2014 tavaszán. Szerepébe annyira beleélte magát, hogy egy pár hetes csúszással hozta magával Őry Ádámot is, szépen. Ez azóta fix és biztos. A célok közösek, az összhang tökéletes, bíznak magukban és a zenében.

Other Planet dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább