Czibi Norbert

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 8, összesen 3245 alkalommal

Bemutatás:

Születési dátum:1983.10.20.

Csillagjegy: Mérleg

Eredeti foglalkozás: Raktáros, Irodavezető

Magasság:183 cm

Szemszín, eredeti hajszín: barna szem, barna haj, de egy ideje inkább kopasz.. :)

Hobbi: Zene, mozi, minél több idő a barátokkal és a családdal, de ez nem biztos hogy hobbi :)
Kedvenc szín: nincs, de ha mindenképpen választani kell, akkor a kék és a zöld. Néha a sárga is tetszik, de csak ritkán.. :)

Kedvenc étel, ital: tequila és narancslé minden mennyiségben… :) (mármint a tequila nem minden mennyiségben, az csak a gyümölcslére vonatkozik :) )

Kedvenc dal: Nem tudok egy kedvenc dalt választani. Minden hangulathoz, van legalább 3 kedvenc dalom, és nem is vagyok hajlandó egyet mondani :P
Szóval a teljesség igénye nélkül: Etta James: I'd rather go blind, Stevie Wonder: I wish, Josh Groban: Per te, Marvin Gaye: What's going on, Boyz II men: bármelyik daluk.. :) Donny Hathaway: A song for you, 30 Second To Mars: Hurricane , The kill , Kings and Queens, Ray Charles : Hit the road Jack, Mary Mary: Yesterday, Nickelback : Dark Horse album. Ez 10 darab felsorolás, és még legalább négyszer ennyi kedvenc van, de már nekem fáj, hogy válogatni kell közöttük. :)

Kedvenc előadó: Hmm hát, ez megint olyan mint a kedvenc dal. Nincs egy kedvenc. Sok van. (Stevie Wonder, Donny Hathaway, Fantasia Barrino, Boyz II men stb-stb.. )

Kedvenc könyv: Sajnos, nem sűrűn jut időm az olvasásra. Ezer éve nem volt könyv a kezemben, de most kezdtem el nemrég Paulo Coelho-tól a Száz év magány című szösszenetet. A másik, amit el akarok olvasni, ha addig élek is az Gabriel García Márquez: Bánatos kurváim emlékezete (tetszik a címe, biztos jó könyv :) ) és Dr. Michael Newton: Lelkünk útja című sorozata is érdekel.

Kedvenc zenei műfaj: soul, gospel, R&B.

Kedvenc film, kedvenc színész: Bíborszín, A remény rabjai, bármelyik Pixar mese :)
Nem a színészek miatt nézek meg egy filmet :) na jó, talán Whoopi Goldberg. :)

Példaképed: az édesanyám :)

Kedvenc állat: kutya

Kedvenc viselet: sportosan elegáns

Mottód: Nem szoktam bölcselkedni, mert nem vagyok túl jó benne.. :) Talán, ha mondani kellene egy „éld úgy az életed…” -féle okosságot, akkor azt mondanám hogy bármit teszel, a lényeg, hogy Istennek, a családodnak és Önmagadnak kell megfelelned. A többiek véleménye nem számít. (Na pont ezért nem bölcselkedek. Ez is bénán hangzik.. :) )

Miért szavazz rám?
Hajajj ez megint egy olyan kérdés… Azért szavazz rám, mert se szép, se okos nem vagyok, és kellenek a pozitív élmények, illetve mert minden rám küldött ''NEM” szavazat után egy kölyökkutya szomorú, fájdalmas vonyításba kezd. Lelkes állatbarátként ezt nem engedhetem. Mentsük meg a kutyusokat a szomorú sírástól és szavazz rám igennel! ;) Előfordulhat, hogy valaki jobban énekel nálam, de akkor is csak a kölyökkutyákat lásd lelki szemeid előtt :D

Életed legjobb pillanata:
Nincs ilyen, vagy még várat magára. :) Az életem eddig sok apró örömből állt és sok apró bosszúságból.

Amire a legbüszkébb vagy:
A családomra, és hogy sikerült csak jó emberekkel körülvennem magam. Valamint az Angliában eltöltött elmúlt 1 év, ami kemény volt, de megérte, mert sokat tanultam magamról és a világról. Büszke vagyok arra, hogy sok, hozzám hasonló itthoni fiatallal együtt én is mertem változtatni a megszokotton és elindulni.

Életed legmeghatározóbb pillanata: Remélem a Rising Star lesz az.

Életed legrosszabb pillanata: Édesapám elvesztése.

Életcélod: Harmónikus nyugodt élet kialakítása.

Életed legcikibb pillanata:
Hát abból van egy pár... Valahogy vonzom a ciki pillanatokat :) A nyilvános hasraeséstől, a hátul szétrepedt nadrágig minden volt...

Ha lehetne egy kívánságod, ami teljesül:
Azt kívánnám, hogy minden kívánságom teljesüljön.. :P
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább