Dust zenekar

Zenei irányzat: Hard Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1195 alkalommal

Bemutatás:

A Dust zenekar egy budapesti rock-formáció.

Weboldal:

Biográfia:

A DUST zenekar, bár kifejezetten fiatal (circa másfél éve alakult 2013 júniusában), már fellépések hosszú sorával, négy stúdiófelvétellel, és március végére már egy albummal is rendelkezik.
Kirobbanó energiájuk a színpadon vonzza a közönség tekintetét, kiszámíthatatlanságuk pedig a hallgatóbarát, énekelhető zenéjüket még különlegesebbé teszi a koncertközönségszámára. Mikor zenéjük műfaját kérdezik, a tagok válasza általában annyi, hogy "rock", hiszen annak bármely alműfajával szívesen kísérleteznek, dalaik között egyaránt megtalálhatóak a kemény, headbangelős nagybetűs rockdalok, a lassú, érzelmes balladák, és a táncra invitáló Funkys témák. Az együttes soha nem áll meg, bár setlistükben megtalálhatóak a közönség által kedvelt, ismert dalok feldolgozásai, koncertről koncertre újabb és újabb saját dalokkal lepik meg a Nagyérdeműt.

forrás: a zenekar hivatalos oldala

Tagok:

Tarkövi Márton

basszusgitár, billentyű

Klausz Ádám

dob, ütőhangszerek

Dust zenekar dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább