Fran Palermo

Zenei irányzat: Indie
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 12842 alkalommal

Bemutatás:

A Fran Palermo zenéje, olyan, mint egy színes kaleidoszkóp: folyamatosan formálódik, változik, mégis minden elemében egy izgalmas és látványos kerek egésszé válik. Vagabond Rock and Rollként címkézett stílusukat egyszer indie, sivatagi rock, folk vagy éppen mediterrán hangulatok inspirálják, melyekben leginkább a gitár, a dobok, a fúvós hangszerek és a billentyű dominál. Koncertjeik igazi táncolós, önfeledt pillanatok füzéréből állnak, az évek során egyre nagyobb színpadokon is megőrizve azt a közvetlenséget, ami a kezdeti utcazenélésből maradt meg. A népes bandát elsőként a Párizsi Udvarban tartott, gyakran utcakoncertbe torkolló próbáin fedezte fel a nagyközönség.

Weboldal:

Biográfia:

Első stúdió felvételükkel, az Arizonával 2011 végén jelentkeztek, mely hatására Takács Zoltán „Jappán” is felfigyelt a zenekarra, így a soron következő Museum of Clouds (2012) és Natural Cash (2013) című kislemezeken producerként segítette munkájukat. 2013-ban a zenekar hosszabb alkotói szünetet tartott, énekes-gitárosuk Henri Gonzalez ugyanis Angliába költözött, de a másfél éves szünet alatt is adtak alkalmi, budapesti klubkoncerteket. Tavaly ősz óta azonban újra országhatáron belül tudhatjuk a zenekart, a folyamatos koncertezés mellett pedig megjelentették Sun in Splendour című harmadik kislemezüket is. A trópikus-jungle rock hangulatú EP a Fran Palermo májusban érkező self titled, első nagylemezének előfutára volt, melyet május 22-én, teltház előtt mutattak be az A38-on.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább