YOULÏ

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1058 alkalommal

Bemutatás:

A fantasztikus Horányi Juli 2015-ben szervezte a Youli-t a különböző formációkban már régóta muzsikáló zenészekből. A megalakulás után szinte azonnal elindult a koncertdömping: a formáció a fővárosi klubokat, az A38-at és a vidéki nagyvárosokat is meghódította. A Holdutazás című daluk állandó szereplője a Petőfi Rádió lejátszási listáinak. Az újragondolt hangzás alapja a trap-RNB-dancehall elemekkel vegyített poprock, melyben olykor tetten érhető egy csipet jazz és soul is. Cél: maradandót és szívbezárhatót alkotni, felturbózott színpadi megjelenéssel komplex élményt nyújtani. „Az életért zenélünk!”

Biográfia:

Horányi Juli, a budapesti énekesnő miután megszerezte jelmeztervező diplomáját , belefogott zenei karrierje építésébe. Miután 3 évig zenélt egy underground duó projektben (mius ), úgy döntött szeretné kipróbálni magát a mainstream zenei közegben is, így jelentkezett a magyarországi X-Faktor tehetségkutató versenybe, ahol második helyezést ért el. Nem sokkal a műsor befejezése után stúdiómunkálatokba kezdett, és hamarosan megjelentette első szóló dalát, melynek címe: Electrical. Néhány hónappal a dal megjelenése után teljesen megújult arculattal jelentkezett és egy kislemezzel, melynek címadó dalához izgalmas videoklip is készült, ez a Szerelemtől Szabadon.

Tagok:

Albumok:

YOULÏ dalszövegek (9 db):

Ahogy lesz

Aranyszárnyú

Come Along

Darvak

Freedom Of Love

Honvágydal

Ragyogó

Szerelemtől Szabadon


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2017 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább