YOULÏ

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 4 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1569 alkalommal

Bemutatás:

A fantasztikus Horányi Juli 2015-ben szervezte a Youli-t a különböző formációkban már régóta muzsikáló zenészekből. A megalakulás után szinte azonnal elindult a koncertdömping: a formáció a fővárosi klubokat, az A38-at és a vidéki nagyvárosokat is meghódította. A Holdutazás című daluk állandó szereplője a Petőfi Rádió lejátszási listáinak. Az újragondolt hangzás alapja a trap-RNB-dancehall elemekkel vegyített poprock, melyben olykor tetten érhető egy csipet jazz és soul is. Cél: maradandót és szívbezárhatót alkotni, felturbózott színpadi megjelenéssel komplex élményt nyújtani. „Az életért zenélünk!”

Biográfia:

Horányi Juli, a budapesti énekesnő miután megszerezte jelmeztervező diplomáját , belefogott zenei karrierje építésébe. Miután 3 évig zenélt egy underground duó projektben (mius ), úgy döntött szeretné kipróbálni magát a mainstream zenei közegben is, így jelentkezett a magyarországi X-Faktor tehetségkutató versenybe, ahol második helyezést ért el. Nem sokkal a műsor befejezése után stúdiómunkálatokba kezdett, és hamarosan megjelentette első szóló dalát, melynek címe: Electrical. Néhány hónappal a dal megjelenése után teljesen megújult arculattal jelentkezett és egy kislemezzel, melynek címadó dalához izgalmas videoklip is készült, ez a Szerelemtől Szabadon.

Tagok:

Albumok:

YOULÏ dalszövegek (22 db):

Ahogy lesz

Aranyszárnyú

Aranyszárnyú (Lotfi Begi Remix)

Better Than Me

Come Along

Darvak

Deep Waters

Fénylő Árnyék

Freedom Of Love

Happiness

Holdutazás

Honvágydal

Játék

Lakat (feat. Puskás Peti)

Mi van veled?

Mondóka

Neked Szól

Nélküled

Ragyogó

Szerelemtől Szabadon

Us

Wake Up!


Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2018 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
// //
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább