RaphleXz

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2837 alkalommal

Bemutatás:

RaphleXz az Animal Cannibals által szervezett Mikrofon Mánia tehetségkutatón bukkant fel először 2004-ben, ahol a Yo 8-K formáció frontembereként a döntőig jutottak.

Biográfia:

 2006-ban már szóló előadóként jelentkezett a csak kis részben hip-hop vonatkozású Roots and Routes programra, ahol sikerült azon kiválasztottak közé kerülnie, akik egymással közreműködve profi körülmények közt készíthettek és vehettek fel egy dalt, melynek kapcsán fellépési lehetőségeik is nyíltak (Sziget fesztivál, Gödör).

 2007-ben partyszervezői felkérésre Kicsi G-vel közösen elkészítették Eger városának rap-partyhimnuszát (Eger City Underground).

 2008-ban az Animal Cannibals - Rap diszkó c. lemezén működött közre két dalban is (Északon Délen, Szeku), valamint a rap.hu weboldalnak készített egy sajátos hangvételű, exkluzív nótát. (Villamosenergia fogyasztók vs. ügyintéző battle)

 Ezután hosszas inaktív időszak következett, az élet sodra teljesen más irányba vitte.
 Folyamatos ösztönzések hatására 6-7 év elteltével döntött úgy, hogy nekiáll elkészíteni első, saját lemezét.

 2014 végén nagy lépést tett céljai felé: 
 a Nemzeti Kultúr Alap által meghirdetett Cseh Tamás Program pályázatán sikerrel szerepelt, ennek köszönhetően a műfaj legnívósabb producereivel karöltve készülhetett a nagy megjelenésre 2015-ben.

 Munkáját mentori szerepkörben egy régi, jól ismert arc, Qka Mc segítette.

RaphleXz dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább