HungaRiddim

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 833 alkalommal

Bemutatás:

Fiatal zenekarunk 2011. márciusa óta működik. Célunk, hogy különböző stílusok ötvözetével egy lendületes, könnyen befogadható, mégis sokszor hallgatható zenét hozzunk létre.

Biográfia:

Leggyakrabban Egerben és környékén találkozhattok velünk, de jártunk már többször a fővárosban, illetve Lengyelországban is.

Zenei stílusunkat nehéz meghatározni. Próbálunk minél több zenei műfajt keresztezni a népzenei elemekkel és segítségükkel egy modernebb, új stílusú zenét létrehozni. Fontos számunkra az interaktivitás és a minket hallgatókkal, nézőkkel való kapcsolattartás a zenén és kommunikáción keresztül.

A legtöbb információt, koncertidőpontot, képet, videót a Facebook-os oldalunkon találtok. A képek melletti Bandpage ikonra kattintva meghallgathatjátok az eddig felvett (demo) dalainkat és feldolgozásainkat.

Zenei repertoárunkat és hangzásvilágunkat folyamatosan fejlesztjük.

Ezután is törekszünk az akusztikus hangszerelés és a népi vonulat környékén alkotni és tevékenykedni, egy igényes és minőségi zenei élményt adva a minket vendégül látók és az általuk szervezett programon részt vevők számára.

Tagok:

Szeredi Boglárka

hegedű, vokál

Gulyás Benedek

furulya, szaxofon, klarinét

Sas Attila László

gitár, vokál

Tóth Tamás

basszusgitár

Gyula Márk

cajon, konga

Bodnár Dániel

freestyle rap, ének

HungaRiddim dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább