The Trademark

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 2021 alkalommal

Bemutatás:

A The Trademark egy négy tagú Free-Pop zenekar kényelmes középtempókkal, kellemesen légies térrel és finom hangulatváltásokkal.

Biográfia:

2014 őszén a Cseh Tamás Program egyik nyertes zenekara lett a formáció aminek eredményeképpen rögzítették első stúdióalbumukat ami a Memoár címet kapta. Az album egy életút feldolgozása nosztalgikus hangulatban, néhol merengő néhol zaklatottabb hangvételben kifejtve. Az albumot végigkíséri az az emelkedett hangulat amikor azt érzi az ember, hogy valami van a levegőben úgy, hogy a megtervezettség és a határozott koncepció jelen marad. A felvázolt gondolatok esetleg problémák között nem nehéz olyat találni amit játszi könnyedséggel átélhetünk de akár szemlélődően végighallgatva egy-egy dalt sem okoz csalódást.
A zenekar 2011-ben alakult régi barátságok és közös zenei indíttatások révén és azóta is változatlan felállásban működik.

Tagok:

Albumok:

The Trademark Memoár

Memoár

2015

The Trademark dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább