Talamba

Zenei irányzat: Talamba
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1075 alkalommal

Bemutatás:

Több év együtt zenélés után egy sörözőben hoztuk létre a Talambát Debrecenben. A Liszt Ferenc Zeneművészeti Főiskoláról indult az együttesünk néhány műanyag hordóval és egy diplomával a zsebübkben. Négyen négy félék vagyunk, nagyon jól kiegészítjük egymást, mégis egy egészet alkotunk. Van köztünk zeneíró, világrekorder villámkezű, de együtt vagyunk Mi a TAlamba.
Zenénket a világ sokszínűsége jellemzi, hiszen minden földrész zenéjéből táplálkozunk és írjuk át a saját stílusunkra (talambásítjuk).
A kezdeti néhány hordó óta már több száz hangszerrel és kamionnal járjuk az országot, és külföldön is több alkalommal bemutatkoztunk.
Missziónk, hogy az ütőhangszerek sokszínű világával és az élő zenével megismertessük a gyermekeket még olyan hátrányos helyzetű településeken is, ahol nincs esélyük koncertekre járni.
Zenénkkel a kultúrák közti szakadékokat szeretnénk áthidalni.

Talamba dalszövegek (0 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább