A Nagy Duett

Zenei irányzat: Duett
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 5262 alkalommal

Bemutatás:

A Nagy Duett a TV2 (korábban: a Super TV2) show műsora, melyben énekesek és hírességek párokat alkotva mutatják meg az országnak, mire képesek közösen. Minden pár egy zenei tehetségből és egy magyar hírességből áll. A hírességek énektudásán a mesterek/társak csiszolgatnak, hogy a műsorban meg tudják állni a helyüket a többi párral szemben. Egy szériában 10 páros verseng egymással és minden héten eldől, hogy ki hagyja el A Nagy Duett színpadát.

A verseny első szériája 2011. áprilisában került adásba a TV2-n. A műsorvezetők Liptai Claudia és Majka voltak. A Nagy Duett 1. szériáját Trokán Nóra és Molnár Ferenc „Caramel” nyerte.

A második széria 2013. februárjában került adásba, de nem a megszokott csatornán, hanem a Super TV2 műsorán. Az új széria műsorvezetője az újrázó Liptai Claudia és Till Attila volt. A Nagy Duett 2. szériáját Cseke Katinka és Kökény Attila nyerte.

A verseny harmadik szériája 2014. februárjában került adásba, ezúttal ismét a TV2-n. A Nagy Duett 3. szériáját Hien és Cooky nyerte.

A negyedik széria 2016 áprilisában került adásba a TV2-n. Az évad női műsorvezetője változatanul Liptai Claudia, a férfi műsorvezető viszont Majka.

Biográfia:

A Nagy Duett dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább