The Couple

Zenei irányzat: elektronikus-pop, dance, pop
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 3079 alkalommal

Bemutatás:

A budapesti The Couple Eszes Viki és Berkó Gábor projektje, mely 2015 decemberében indult, és idén májusban alakult élőzenés felállássá. Rögtön bele is csaptak a lecsóba, és a a teljesen egyedi „beköhögős elektro-pop” hamar lenyűgözte a közönséget. For a minute című számuk bekerült a Stenk dalversenyének legjobbjai közé, sokáig az MR2 Petőfi Rádió műsorán is szerepelt. Ehhez a számhoz klip is készült. „Mindenkinek joga van a saját őrültségéhez!” - fogalmazott Viki.

Biográfia:

Eszes Viki számos formációban énekel többek közt a Gymes zenekar vokálosa, illetve közreműködik Márkus Tibor Equinox nevű formációjában is. Berkó Gábor pedig mint a Zeneakadémia elektronikus zene szakos végzős hallgatója, dalszerzőként-zeneszerzőként a klasszikus zenétől a jazzen keresztül a popzenéig számos műfajban állított már színpadra produkciót.
2011 őszén a zenekar sikeres pályamunkát készített a Brains remix versenyre. Az így elkészült munkánk a Megadó kiadó Refresh the Style – Remix Vol.I. című kiadványán látott napvilágot.
2012 elején készült el a zenekar első EP-je “Nem Volt Még!” címmel. A kislemez számaiból több hazai producer is készített remixet (pl: John the Valiant)
2012 tavaszán a zenekar elindult a Talentométer tehetségkutató versenyen, ahol a szakmai zsűri őket ítélte az elektronikus zene-kategória győztesének.
2012 októberében a zenekar lehetőséget kapott szerepelni a Petőfi Rádió Akusztik című műsorában.
2013-ban sikerült bekerülniük az Eurovíziós dalválasztóshow hazai 30 legjobb versenyzőjébe
A zenekar 2013 februárában kiadta az első nagylemezét Neonzöld címmel a CLS/Egység music kiadónál. A lemez sikerét igazolja, hogy a lemezről 2013-ban 5 dal is szerepelt országos rádiók lejátszási listájában.
2013-ban a zenekar 3 videóklippet is elkészített, ezek helyet kaptak a hazai zenecsatornákban.
2016 – Az index.hu dalversenyében bejutottak az év 30 legjobb dala közé.

Tagok:

Berkó Gábor

zeneszerző

Albumok:

The Couple Esőerdő

Esőerdő

2017

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább