OliverFromEarth

Zenei irányzat: Electronic/Pop
Albumok: 6 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 7528 alkalommal

Bemutatás:

Patocska Olivér 1992. május 4-én született Budapesten.

A ByTheWay együttessel vált ismertté a 2013-as magyarországi X-Faktor (negyedik évad) -ban, ahol a műsor hazai történetének legsikeresebb csapataként második helyezést értek el. Később a Bravo OTTO gálán elnyerték az év felfedezettje közönség díjat, majd 2014-ben kivált a fiúbandából és karitatív tevékenységekkel kezdett el foglalkozni. 2016-ban aztán kis szünet után újra munkába állt , hogy felépítse szóló karrierjét. Jelenleg szerzői kiadásban , önmagát menedzseli.

Weboldal:

Biográfia:

2016-ban OliverFromEarth néven jelent meg a magyar zenei piacon.

 

A ByTheWay alatt szerzett rajongói köre azóta is szilárdan kitart mellette, és közben alakul a tinipiacról a 18-35 korcsoportra, ez a közösségi oldalain történő aktivitásból egyértelműen mérhető.

 

Debütálása óta három dala jelent meg videoklip kíséretében, melyek egytől egyig országos zenei csatornák (Music Channel, Viva TV) online listájának az első helyén végeztek. Ezen dalok azóta is magas rotációban elérhetőek a televíziós csatornákon és országos rádiókon is.

 

Videoklipek:

 

Ne félj

 

Crazy

 

Destiny

 

 

A Ne Félj  2016-ban az év legjobb magyar klipje lett a Music Channel Top 100 listáján. Nemzetközi összesítésben a 9. helyig kúszott fel.

 

A napokban forgatta le a legújabb videoklipjét az OliverFromEarth az Idegenek című új nótájukhoz, aminek egy varázslatos hely a Magas Tátra adott helyszínt. A klippet a közönség először 2017. szeptember 28án láthatja majd.

 

 

Színpadi debütálásával eddig várt az OliverFromEarth, viszont most már elérkezettnek látjuk az időt arra, hogy élőben is a közönség elé vigyük a produkciót.

 

Élőzenekaros fellépéseket vállal a formáció, ahol a klasszikus könnyűzenei felállást modern hangszerekkel, hangszereléssel egészítik ki, magyar és angol nyelvű dalszövegekkel.

Tagok:

Barabás Dávid

gitár, ének

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább