Syrage

Zenei irányzat: alternatív pop rock
Albumok: 1 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 740 alkalommal

Bemutatás:

Syrage gyermekkorától zenél, a zeneiskolában fuvola szakon tanult klasszikus zenét, kórusban és kamarazenében szerezte első tapasztalatait, amik hamar saját dalok írására inspirálták. Érettségi után jogi diplomát szerzett, és csak ezt követően, 2014-ben kezdett komolyabban foglalkozni könnyűzenével. Több zenekarban, vokalistaként, perkusszív hangszeresként, és fuvolistaként kezdte meg a zenei karrierjét. (2015 Sunday Melancholy EP)

Syrage néven 2018 nyarán jelent meg első nagylemeze, a Hazudj nekem, 10 saját számmal, többnyire vidám, dallamos, néha kissé melankolikus hangzással és elgondolkodtató, tartalmas szövegekkel, amelyek egyszerre szólnak az élet és a szerelem adta örömökről és az egész létezés hiábavalóságáról.

Állandó kísérőzenekara a Billing Bodies, dob (Barabás Tibor), basszus (Erdész Ákos), ritmus gitár (Lakatos Bence), szólógitár (Sturmann Pál) felállással.

Biográfia:

Albumok:

Syrage dalszövegek (10 db):

Azon a nyáron

Búcsúcetli

Emelj fel

Hajótörött

Hazudj nekem

Jobb lenne a tengerparton

Ma este

Messze a legjobb

Mindig, mindig

Pillangóhatás

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

aaa
© 2020 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább