Audioshake

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 2 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 2320 alkalommal

Bemutatás:

Az AUDIOSHAKE egy négy tagú zenekar, ami modern, populáris rock zenét ad a közönségnek. Olyan zenét, ami a pop zene rajongóinak is élvezhető élményt ad, de a rockerek szívébe is betalál. Sok magyar sztár előtt bemutatkoztak már. 2018-ban második középlemezüket adták ki KIDERÜL címmel.

Biográfia:

A zenekar ötlete 2015 decemberében egy szakmai beszélgetés során merült fel az alapítókban. Levi és Joey zenei demóinak meghallgatását egy próbatermi jammelés követte 2016 elején, amire meghívták Joey korábbi zenekarának gitárosát, Tekse Balázst is. A jól sikerült találkozás miatt a folytatás mellett döntöttek. A professzionális megszólalás érdekében egy másik gitárosra is szükség volt. Ekkor csatlakozott a zenekarhoz Juhász Robi, aki korábban a Kowalsky meg a Vega és a Slogan zenekarok alapítója is. A zenekari négyes - ekkor még név nélkül - hivatalosan is összeállt. Több zenekari név ötlet közül végül is az AUDIOSHAKE lett a befutó 2016 tavaszán. A kreatív munkában 2016 nyarán elkezdtek megszületni a saját szerzemények és év végére összeáll egy 5+1 számot tartalmazó bemutatkozó EP anyag is. A stúdiózást követően az első lemez 2017 március 1-jén digitális formában jelenik meg „Nem adom EP” címmel. Közben a zenekar a debütáló koncertjeire készült, amiket március elején, a Hooligans zenekar tavaszi turnéjának vendégeként Zalaegerszegen és Nyíregyházán, a helyi sportcsarnokokban adtak, nagy sikerrel. A debütáló EP lemezt április elején egy angol dalokat tartalmazó második EP követett, ami a „True Lie EP” címet kapta és szintén digitálisan jelent meg. Ezzel a zenekar célja, hogy angol nyelvű dalai nemzetközi koncertszínpadokon is hallható legyen. 2017 szeptemberében megjelenik a zenekar első videoklipje a HOZZÁD című dalhoz.

Tagok:

Albumok:

Audioshake Nem adom

Nem adom

2017

Audioshake Kiderül

Kiderül

2018

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább