Dzsunzi Music Bt.

Dzsunzi Music Bt.
Zenei irányzat: Klasszikus Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 1415 alkalommal

Bemutatás:

Valamikor réges-régen a kompetenciás tengeren is túl a Kárpátoktól innen a mindenségnek onnan.

Kárpátalján született egy nagy kisfiú, akire az Iskolában rá ragasztotta egy elvetemült diák a Dzsunzi nevet és azóta levehetetlenné vált róla. Teltek múltak az évek és családjával Magyarországra érkezve megalapította a Dzsunzi Music Rock zenekart, amely kisebb nagyobb sikerek után pihenőre kényszerült.

2000-ben azonban érkezett hozzá a Sors vezérletében egy Erdős Zsolt nevezetű énekelgető emberke, aki családjának szeretett volna karácsonyi emlékként hangfelvételeket készíttetni. A nagy varázsló hírében álló Dzsunzi mester egy-két sörrel a kezében lépre, vagyis sörre csalta a dalolni szerető Zsoltot és Rock zenekarába invitálta. Természetesen nem volt kérdés, hogy a Daloló Zsoló remekül basszusgitározó testvére is pillanatok alatt a Dzsunzi Music Bt- ben találta magát.

Ütemes léptekkel sétált be a zenekarba Csikós Csaba, akitől mindenki hátast dobok-ot várt. Csaba szójátékaival első alkalommal több tagot elkábított. Az akkori gerincét a zenekarnak Togyeriska Imre (Dzsunzi), Erdős Zsolt, Erdős János és Csikós Csaba alkotta. A gitárjátékot Szabó Arnold, Benyhe László (Böhönye) tartotta a kezében egy ideig.

Később fiatalos lendülettel csatlakozott az együtteshez a még pelyhes szakállú, de remek gitár tudásáról híres Farkas Dani, akit a négyszögletes kerekerdő lakói és Dzsunzi varázsló is csak kis Fafának ismert.

A zenekar Bilisics Atilla kitűnő szövegeivel megfűszerezett Dzsunzi szerzeményeket adta elő kezdetekben. Ezeket a dalokat a mai napig a műsorukra tűzik. Egy ideje az Erdős gyereket is elkapta a tollforgató Rock manócska és termékenységi mutatója az egy főre jutó dalszövegek tekintetében 2fő...

2016-ban érkezett a zenekarba Baráth István, aki nyugodt, kiegyensúlyozott basszugitáron vakargatja a húrokat. Természetesen, mint mindenkinek neki is ki kellett állni a hét próbát. A vasorrú bábának a mai napig Pisti a favorit.

A zenekarnak van egy mindig bevethető Jokere a kis Dzsunzi Junior a nagy Varázsló legnagyobb szerzeménye, akit párjával közösen komponáltak...

Történetünk talán legfontosabb hőse, aki nem villog a rivaldafényben, de mégis mindig a zenekarért küzd a főzetes bográcsnál és mágikus hangokat keverget. Aki mindig higgadt és maximum csak annyit kérdez: „ Na mi legyen?” Ő Tóth István alias Pityesz.

Mint az a zenekar nevében is látható BT, tehát Baráti Társaság. Felsorolhatatlan sok baráttal rendelkezik ez a csapat, akik zenészek és magánemberek egyaránt. Koncerteken sokszor több fővel is megnövekszik a zenekar létszáma. De ez már egy másik történet kezdete. Ígérem a továbbiakban Róluk is mesélek majd.

2018-tól újult erővel szól a Rock és szól a Dzsunzi Music Bt. Itt a vége fuss el végre a Dzsunzi Music koncertjére !!!

Dzsunzi Music Bt. dalszövegek (3 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább