Zoli Band

Zenei irányzat: Rock
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 1, összesen 1961 alkalommal

Bemutatás:

Weboldal:

Biográfia:

Téglás Zoli énekes, producer, színész és tevékeny állatvédő magyar szülők gyermekeként született Los Angelesben, 1994 óta az amerikai Ignite zenekar énekese.

2000-ben turnézott a legendás The Misfits zenekarral, 2010-ben pedig csatlakozott a Pennywise nevű punk rock / hardcore zenekarhoz, és énekel az “All or Nothing” című lemezükön. Színészként több nagy nevű produkcióban részt vett, feltűnt a Netflixes Spectral sorozatban, a 2015-ös Argo 2-ben Jackson szerepében, illetve részt vett az idén ősszel bemutatásra kerülő 6., Dark Fate című Terminator film forgatásán is. Zene és film mellett hosszú ideje foglalkozik környezetvédelemmel és pelikánok mentésével, régi támogatója a Sea Shepherd Conservation Society környezetvédő mozgalomnak, illetve létrehozta saját csoportját, a Pelican Rescue Team-et.

 

A ZOLI BAND pár év kihagyás után most ismert magyar zenészekkel lehellt új életet szólóprojektjébe: a zenekar Lukács Peta (Bikini), Szebényi Dani (Kowalsky meg a Vega) és Szűcs Péter (Superbutt) tagokkal kiegészülve vált magyar “szupergrouppá” ebben a teljesen új felállásban. Téglás Zoli zenekarával 2010-ben már kiadott egy dupla nagylemezt Red & Blue címen, más tagsággal.


Zoli Band dalszövegek (1 db):

Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább