Réparetekmogyoró

Zenei irányzat: gyerekdalok
Albumok: 0 db
Megtekintve: Ma 2, összesen 3142 alkalommal

Bemutatás:

Egy mosolygós kis csapat, akik vidám ritmusos dalokkal hívják játékba, táncba a gyerekeket. Sok sok saját dallal, külföldi dalok feldolgozásával. Minden dalhoz tartozik egy-egy játékos , fejlesztő móka, tánc, vagy valamilyen mozgás. Velünk mindened megmozgathatod, az alkatrészeidet és az agytekervényeidet is!\r\nNem ragadunk meg egy-egy stílusnál,hiszen minden gyerkőcnek más zene, más ritmus, más játék tetszik. \r\n

Biográfia:

2011 évében indult el az ötlet, hogy ketten igazán jó gyerekprogramokat tudnánk csinálni. Így Demeter Zsuzsanna és Kis Dóra kitalálta, hogy a kis csapat neve RépaRetekMogyoró legyen. Először fejbábos mesejátékokkal indultunk, de az óvodás, kisiskolás korosztálynak is szerettünk volna valamit kitalálni, így alakult ki az igazi RépaRetekMogyoró -s hangulat, arculat. Sokszor bohóc néniknek neveznek bennünket,de sosem bohóckodunk, valójában fejlesztő mozgásokkal, kiegészítőkkel foglalkoztatjuk, zenére a gyerekeket. 2019-ben Nyertes NKA pályázatnak örültünk. 2020-ban ismét nyertünk NKA pályázaton mindketten dalszerzésre, így idén rengeteg új dal várható tőlünk. Farsangra készült a Dínom dánom dal, és az Álarcosbál című dal is. Szinte 23- havonta 2-4 dallal örvendeztetjük meg a lelkes rajongói táborunkat. Sok év után találtunk egymásra a kiadónkkal / G music/ , így 2020-ban a spotify-on megjelent a várvavárt első album Réparetekmogyoró Dínom Dánom címen. Rengeteg meghívást kapunk az ország egész területéről. Mindketten szeretünk gyerekekkel foglalkozni, s mindkettőnk egyik pályája a gyerekneveléssel kapcsolatos. Dóri emellett színészetet tanult, míg én zenei tanulmányaimat tudom kamatoztatni.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább