Belvárosi Betyárok

Zenei irányzat: Keressük!
Albumok: 5 db
Megtekintve: Ma 3, összesen 2491 alkalommal

Bemutatás:

Zenekarunk szívből, vidámságból és szórakozásból született. A kötetlen és önfeledt muzsikálás visz minket ország és világszerte, így működhetnek dalaink nem csak a gyerekek, hanem a felnőttek között is.

Biográfia:

2016-ban jelent meg a Gryllus Kiadónál Fejforgató című első lemezünk, ami nagyon jó fogadtatásban részesült. Fantasztikus közönséget és olyan köncertkörutat hozott a zenekarnak, amiről nem is álmodtunk - hazai koncertjeink mellett visszatérő vendégek lettünk többek között Románia, Németország, Egyesült Államok, Kanada, Svájc, Franciaország, Szlovákia, Ausztria országokban.
A 2018 végén megjelent Tündértó partján című albumunkat már jókora várakozás övezte. Miközben ez lett a világ legelső bluegrass gyereklemeze, a dalok már rövid idő alatt is nagyon jó utat jártak be, nem csak a gyerekek és a szülők körében.
A lemez gyermekpszichológiával foglalkozó szakemberek figyelmét is felkeltette, Mama című, különleges dalunkról és a zenekarról többek között dr. Kádár Annamária írt ajánlót a szülőknek. A lemezt 2019-ben Fonogram Díjra jelölték, ugyanez év májusában megkaptuk a TAPS Új Érték Díjat.
Hozzászólás írásához kérjük jelentkezz be!

Zeneszöveg hozzászólások

Te vagy a kiválasztott!
Te

Még egy hozzászólás sincs, tökéletes alkalom, hogy írj valamit!

© 2024 - Zeneszöveg.hu Kft. - Minden jog fenntartva.
Kedves Látogatónk!

A Zeneszöveg.hu oldal teljes értékű használatához minimum Internet Explorer 8 vagy Google Chrome v8.0, illetve Mozilla Firefox 4.0 böngésző ajánlott. Az alábbi linkeken elérhetők a legfrissebb változatok.

Amennyiben korlátozott lehetőségekkel folytatni kívánod a böngészést oldalainkon, kattints a TOVÁBB gombra.

Tovább